- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sziasztok,
Segítsetek picit, mert nem értem az árajánlatot amit kaptam egy asztalostól.
1) Megterveztem egy dupla nyúlketrec tartót és egy előszobabútort (egyszerű mint az egyszer 1 mindkettő, de neki ezzel már nincs dolga).
2) Kaptam rá egy árat, aztán 1 hónapig semmi, majd 1 hónap után kaptam egy újabb árat ami jóval drágább, úgyhogy kis szabadidőmbe utánaszámoltam.Az új árajánlatban van 110k bútorlap néven és 85k munkadíj + élzárás 30k valamint vasalat, hátfal lemez, összesen 270k~, és 2 lenyíló és 2 kihúzható fékezős fiók van benne.
Mivel Sketchuppal csináltam a tervet, így nem volt nehéz találni hozzá egy plugint ami az előre beállított 2800x2070mm-es táblákba belerakja a bútort, és kiszámolja az optimális vágást.
Ezzel kijött, hogy egészen pontosan 3 táblával vágható 3mm-es fűrésszel 5mm ráhagyással minden oldalon, és 10mm a külső széltől esetleges sérülés esetén.
Ez bruttó 60-65k~Segítsetek kérlek, hogy a maradék 45k bútorlap + 85k munkadíj mit takar?
Ahogy tudom a lapszabászat némi díj ellenében már ott géppel élvédőzik, kimarja amit kell, és gondolom az a 40-50k extra erre megy el.Viszont akkor a 80k-ért 2 bútor esetében mire fizetem meg? Hogy elhozza a szomszéd utcából, és összecsavarozza 2-3 óra alatt? Ez még csak az első 2 bútor lenne a sok másiknak (köztük egy U alakú konyha), ezért ha már itt oda a bizalom, akkor megette a fene és inkább kutatok tovább asztalosért.
Erről van szó, bal oldali egy 190x140cmes előszoba bútor, a jobb oldali meg 2db 120centis ketrecet fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Napelem
- Akvarisztika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest