Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

Sziasztok,

Segítsetek picit, mert nem értem az árajánlatot amit kaptam egy asztalostól.

1) Megterveztem egy dupla nyúlketrec tartót és egy előszobabútort (egyszerű mint az egyszer 1 mindkettő, de neki ezzel már nincs dolga).
    2) Kaptam rá egy árat, aztán 1 hónapig semmi, majd 1 hónap után kaptam egy újabb árat ami jóval drágább, úgyhogy kis szabadidőmbe utánaszámoltam.

Az új árajánlatban van 110k bútorlap néven és 85k munkadíj + élzárás 30k valamint vasalat, hátfal lemez, összesen 270k~, és 2 lenyíló és 2 kihúzható fékezős fiók van benne.

Mivel Sketchuppal csináltam a tervet, így nem volt nehéz találni hozzá egy plugint ami az előre beállított 2800x2070mm-es táblákba belerakja a bútort, és kiszámolja az optimális vágást.

Ezzel kijött, hogy egészen pontosan 3 táblával vágható 3mm-es fűrésszel 5mm ráhagyással minden oldalon, és 10mm a külső széltől esetleges sérülés esetén.
    Ez bruttó 60-65k~

Segítsetek kérlek, hogy a maradék 45k bútorlap + 85k munkadíj mit takar?
    Ahogy tudom a lapszabászat némi díj ellenében már ott géppel élvédőzik, kimarja amit kell, és gondolom az a 40-50k extra erre megy el.

Viszont akkor a 80k-ért 2 bútor esetében mire fizetem meg? Hogy elhozza a szomszéd utcából, és összecsavarozza 2-3 óra alatt? Ez még csak az első 2 bútor lenne a sok másiknak (köztük egy U alakú konyha), ezért ha már itt oda a bizalom, akkor megette a fene és inkább kutatok tovább asztalosért.

Erről van szó, bal oldali egy 190x140cmes előszoba bútor, a jobb oldali meg 2db 120centis ketrecet fogad.

Új hozzászólás Aktív témák