- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
"De az, hogy fogsz egy végtelen hosszú keményfa gerendát és folyamatosan nyomsz bele 60mm-es furatokat tucatszámra levegővétel nélkül, az szerintem több, mint ami ehhez a géphez tervezve lett."
Ezzel egyetértek.
De ha az a fúró max 40-es(esetleg kisebb, mivel nem biztos hogy a maximális átmérőt a gyártó folyamatos üzem mellett értette, ki tudja?) és nem nyomod ész nélkül, és puhafában, akkor szerintem bírnia kell a végtelen hosszú fúrást túlmelegedés nélkül.
Magyarán egy normál-gépet nem túlzottan lelassító terhelést- szerintem bír túlmelegedés nélkül "korlátlan" ideig.Amit én ipari gépet használtam az bizony bírta a folyamatos munkát tapasztalatom szerint (gyártó által meghatározott felhasználás mellett).
Mert ha nyomatom már egy-két órája rövid szünetekkel (öt perc munka, 20 mp szünet), akkor az szvsz bírná a hosszabb üzemet is. Szerintem. Természetesen olyan terhelésnél ami nem lassította le annyira motort hogy a hűtése nagyon leesett volna az áramfelvétel megemelkedése mellett.
Szerintem beáll egy "egyensúlyi hőmérséklet" egy bizonyos állandó terhelés mellett egy idő után.
De egy mérnököt megkérdezhetünk erről a másik topicban.
Meg arról is amit Thibey állított hogy a gép jobban melegszik terhelés nélkül mint terhelés alatt.De lehet hogy ezt félreértettem és nem így értette...
Aztán lehet hogy én leszek csak megcáfolva. De az se probléma
Meg az is lehet hogy Te is mérnök vagy.
Persze. Egy ferm gép -nekem is van- pár perc után már forró. Az nem bírna ki egy negyed óra folyamatos menetet sem. Ferm gyalum ilyen pl.
De az más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest