Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
serfozotibi #41526 üzenetére
+1
Én is le akartam írni ezt, csak nem ilyen szép hosszan.A saját gép mindig hordoz magában csalódásokat, de az is igaz, hogy az építés öröme is sokat számít. Én pl. forgácselszívót építettem, jó volt, izgalmas. Meg vagyok vele elégedve, jól működik, de ma már inkább bútorokat csinálok gépek helyett.
Azért az ilyen profik, mint Matthias Wandel sem tökéletes gépeket építenek. Éppen nála vannak önkritikus videók, amikor megmutatja, mi volt a hiba az előző konstrukcióban, és próbál rajta javítani. Pl. annak a fa propelleres elszívónak is van néhány továbbfejlesztése, és nem derül ki igazán, a vége tényleg olyan jó-e. Más tapasztalataiból mindig olcsóbb és időkímélőbb tanulni, érdemes sokat nézelődni, tervezgetni alkotás előtt. Azt is vallom, hogy érdemes körülnézni a piacon, és a könnyen, olcsón beszerezhető, vagy kritikus, nagy precizitást kívánó alkatrészeket inkább megvenni saját gyártás helyett. Meg aztán vannak ügyes esztergályos és hasonló szakik, akik sokat tudnak segíteni kis pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest