- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
odipapa #38935 üzenetére
Lehet nem a legjobb szót használtam az adott szóösszetételben
Hálózaton szórt, de történetesen kábellel van rákötve az erősítő a routerre.
Viszont tegnap éjjel/ma hajnalban a netrádiót is eldobta, amit eddig még soha és vajmi kevés köze van a DLNA szerverhez, mivel sima routing kell csak hozzá. Lehet valami megadja magát az erősítőben, bár a hangjában nem vettem észre változást.
Szeptember elején nem voltam itthon egy hétig, így ezalatt az idő alatt áramtalanítva volt az erősítő. Mikor hazajöttem és elkezdtem volna zenét hallgatni furcsa volt, hogy nem a korábban beállított hangzásképek voltak a különböző bemenetekhez társítva. Ezt követően sűrűsödtek a DLNA szerver eldobálások és most a netrádió eldobás ezt fejelte meg
Lehet házimozis topikba is be kellene kérdeznem?
Minden esetre annyira felidegelt már a lejátszás megszakadás, hogy mindenképpen veszek egy lejátszót, de elsődlegesen zene lejátszásra
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest