- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
En jelenleg hasznalok egy epitett xpenology alapu 10 lemezes nast, van egy asustor nasom, vettem egy qnapot is nemolyan regen es akkor meg volt egy synology 415+ is a haztartasban. (a 415+ es a qnap kozben mar el lett adva, ambar elotte egy darabig hasznaltam a qnapot csak backupra, es persze volt HP GEN 8 alapu nas is xpenologyval)
Mindegyiknak van elonye es hatranya is, de ma mar tobbnyire az asustort hasznalom (pl mert filmet is nezek vele), az xpenology meg jo , hogy van mert sok lemez fer bele.
Valoszinuleg nem fogok mar gyari synologyt venni mert szamomra tokeletesen megfelel az xpenology pl egy hp mikroszerveren vagy eppen egy sok lemezt befogado epitett formaban.
A qnapos vilag annyira nem tetszett, bar erdekes volt kiprobalni (virtualizacioban ez a legjobb), ahogy regebben a WD megoldasat is.
Asustorbol valoszinuleg fogok majd valami ujabbat venni az 5104t utan mert tetszik a maga egyszerusege, es bejon ez a hibrid nas dolog.
Szerintem csak meg kell szokni, es az asustorra erdemes feltenni a beta allapotu adm 3at ami nekem legalabbis mukodik jol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest