Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- iPhone topik
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fanyuvo
tag
válasz
batkamanó #1294 üzenetére
Csak azokra valaszolok amikre tudok.
Az SCTCS azert indul el, mert a post-boot-ban benne van, hogy figyel egy bizonyos konyvtarat (talan initd vagy ilyesmi) es ott bent van a script Sxx... ami miatt elindul.
A stupid-ftpd meg nagyon rapszodikus. Neha elindul automatikusan, neha nem. De teljesen kiloni nem lehet. Mivel nem ertek a tobbihez igy en azt hasznalom, mivel nagyon egyszeru beallitani.
Nekem a router-re vonatkozo port beallitasok a post-firewall-ba vannak elmentve ami pedig a gepemre vonatkozik az a web-en. Eddig nem volt vele gond.
Siman beirod egy file-ba egymas ala a parancsokat. Adsz a file-nak futtatasi jogot es akkor le fog futni. Vagy irhatod egymas melle a parancssorba is csak tegyel a parancsok koze & jelet
Pl: killall stupid-ftpd & cp /opt/ftp/stupid-ftpd-conf /tmp & stupid-ftpd
En is csak tanulmanyozom, Linuxhoz nem ertek, de remelem tudtam valamit segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest