- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
moriczb
csendes tag
Azért azt sem akarom, hogy túl hangos legyen a gép. Egyébként a hűtő ventillátorok, 5db ZM-F1, és 1 db ZM-F2. Ezek Silent módban 20 dB-esek. A proci hűtőm Zalman CNPS7000A-Cu ami szintésn csendes. A Chieftec táp ventije is csendes. A leghangosabb a gépben még mindig a videókártya ventije.
-
moriczb
csendes tag
Ja a videókártya memóriáinak jelenlegi hőmérséklete 41 Celsius fok. Ami 8 fokos csökkenés a kiinduló állapothoz képest.
-
moriczb
csendes tag
Lehet nem sok mindenkit érdekel, de azért leírom a fejleményeket, mert hátha másnak is lesz hasonló problémája. Tegnap este beszereltem a házba 6db hűtőventillátort. Először 12 V-ot adtam nekik. Így jelentősen csökkent a videókártyám GPU-jának hőmérséklete. 53 fokos lett, tehát 10 fokot csökkent. Most 5 V-on, ''Silent'' módban mennek és így a GPU 58 fokos, de lefutott a 3DMark 2001 hibatlanul többször is. Tehát elég vacak a hűtés ezen a videókártyán ráadásul hangos is. Sajnos csak jövő héten érkezik meg a Zalman ZM80C-HP vga hűtő. Ennek a felszerelésével remélem tovább csökken a hőmérséklet. Ja erre is teszek egy ventit, ami már megvan. (Zalman ZM-OP1)
Mégegyszer köszönöm a javaslatokat! -
moriczb
csendes tag
Ha minden jó megy ma érkeznek a rendszerhűtő ventillátorok, és a vga hűtő. Este beszerelem a rendszerhűtőket, és letesztelem. A vga hűtőt egyenlőre nem rakom fel. Ha így sem megy visszaviszem a videokártyát a boltba, hogy teszteljék, le. Azért köszönöm a javaslatokat.
-
moriczb
csendes tag
Hazajöttem és első dolgom az volt hogy átdugjam a monitor kábelt a DVI-kimenetre.
De sajnos a helyzet változatlan.
3DMark 2001 SE 2. tesztnél ismét előjön a hibajelenség -
moriczb
csendes tag
63 a GPU alapban
nem tudom mennyi az elfogadhato ertek ilyen kartyakon
A SmartDoctor default beállításban 70 foknál riasztana, de ilyet még nem hallottam -
Loretto
veterán
nem tul meleg az a kártya?68 gpu?sztem sok.
-
moriczb
csendes tag
Ok. Koszi este megpróbálom a dvi-t. Most még a munkahelyemen vagyok.
-
moriczb
csendes tag
Chieftec nagytorony házban van a cucc. Holnap hoznak 5 db Zalman rendszerhűtőt, na meg a Zalman VGA hűtőt. De utóbbit nem szeretném addig rárakni míg meg nem bizonyosodok róla hogy a hűtéssel van a gond. A garancia miatt.
-
moriczb
csendes tag
Chieftec 420-as tápom van. Két 60 GB Samsung vinyo, egy Plextor DVD és egy Plextor iro van rajta. Gondolom ezt birnia kell a 420-as tapnak
-
rudi
nagyúr
Hello!
Ilyet általában olyankor szokott csinálni a kártya ha nem kap elég kraftot a táptól. Mekkora és milyen tápod van? Persze ez nem magyarázza meg a linux-os sötétülést, de ha ''csak'' 300Wos a tápod akkor érdemes lehet megpróbálni egy nagyobbal vagy kipróbálni egy olyan gépben amiben izmosabb táp van. -
moriczb
csendes tag
Bocs 1942 a Battlefield
-
moriczb
csendes tag
1024x768 a felbontás.
3DMark2001 SE se fut le rajta. Kb. a 4. tesztig bírja. A Battlefield 1492 is ugyanezt csinalja egy kis idő eltelte után. Mást még nem nagyon próbáltam.
De egy érdekes dolog hogy az UHU Linux-ot elkezdtem telepíteni és még a legelején ugyanez a hiba jött elő. A legelső menü még bejött de utána rákattintottam a telepítésre, elindult a vizsgálat, és kiakadt. Másodszor is ugyanezt csinalta. Monitor (Samsung 765 MB) led minden esetben pislog. -
moriczb
csendes tag
Kérem aki tudja szüntesse meg ezt a témát!!!
Mert nem segít senki!
Köszönöm
Móricz Bálint -
moriczb
csendes tag
Még mindig senki
-
moriczb
csendes tag
Senki???
-
moriczb
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen kártyám és az a problémám vele hogy 3D-s alkalmazásokban elsötétül a kép, a monitorom állapotjelző LED-je csak pislog. Az egészen csak a reset segít. Én arra gyanakszom hogy túlmelegszik a GPU, mivel nyitott ablak és nyitott ház mellett sikerült hibátlanul lefutnia a 3DMark 2001 SE-nek.
Most rendeltem egy Zalman VGA hűtőt rá, de ha szerintetek más probléma is lehet vele akkor nem piszkálnék hozzá, mert akkor ugrik a gari.
Szeretném megkérdezni, hogy akinek ilyen kártyája van, annak hány fokot mutat a SmartDoctor.
Az enyém most:
GPU: 63 C
RAM: 49 C
(a szobám ablaka és a ház bezárva)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest