- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
snt4you
csendes tag
Üdv,
sajnos nem találtam topicot ahová írhatnék így nyitottam egyet.
A problémám az lenne, hogy a címben említett billentyűzetet megvásároltam rádugtam gépemre, majd működött ezek után telepítettem a drivert amelyet a hivatalos oldalról töltöttem le, illetve a legfrissebb frimeware-t is (fwupdate_1_05_V32). Amelynek telepítése közben 90% körül a billentyűzet világítása kialudt és ezek után vártam 10-15 percet de semmi sem történt. Ezek után a gépet újraindítottam, illetve le és fel csatlakoztattam a billentyűzetet, de a windows még csak a megszokott hangot sem adta le illetve fel csatlakoztatáskor, illetve a billentyűzet sem reagál semmire, eszközkezelőben sem látni, illetve bios-ban sem találtam. Megpróbáltam már másik gépen is de ugyanez a helyzet, semmi sem történik
... Illetve ha régebbi frimware update-et szeretnék indítani akkor pedig ez az ablak ugrik fel ezzel a szöveggel hogy: Open Hid Device Fail!
Ha esetleg tudna valaki valami okosságot, hogy ezt hogyan lehetne visszaállítani, avagy megjavítani azt nagyon megköszönném.
Aktív témák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest