- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
esicyhun #14923 üzenetére
Én tegnap egy kicsit ossze hangoltam a 3 gepet.A wifi kiosztast 2-99-ig engedelyeztem. Es igy nem tud magas tartomanyba menni.
1 db tkom modem.
1 db Xiaomi 3g
1 db Asus.
A modemet es az Asust em hasznalom külön kulon csatornara es a Xiaomit amit szomszedomnak adtam kapcsatot egy 3. Csatornara raktam. Erről letiltottam az itthoni cuccokat. A NAS-m meg a media boxom a modemre van fixalva.
Asuson csak wifi es egy ideglenes kabel ide a laptopomhoz ha valamit masolok a NAS-ra bedugom. De lehet, hogy megy vissza a 8 db swietchbe. Meg nem teszteltem ezt a felállást. Vagy erdemes lenne a NAS kabelt is az Asusba dugni? -
válasz
esicyhun #14881 üzenetére
Nekem LG 42LB650V van és az új firmware-rel (386.5_2) videoeljátszás közben gyakran a reklám után leszakad, vagy 4-5 videó után. Ki-be kapcs segít csak, mert netkapcsolatot jelez. És érdekes módon a klipek bélyegképe megjelenik, az utolsó klipet lejátsza, de újat nem. 48-a csatorna, AX68.
-
blakey
titán
válasz
esicyhun #14359 üzenetére
ha a fizikai ethernet portjaira USB3 Ethernet átalakítót teszek, akkor az USB-re kötött eszközön nagyon alacsony a sebesség. - ez számomra értelmezhetetlen, az ethernet portra minek átalakító? Nem USB-re csatlakoztatod az USB-ethernet átalakítót? Illetve nem inkább a boxra? A routerre is próbáltad? Ha igen akkor miért? A boxok kezelik az átalakítót és nem a router, én is használok ilyet pl. Fire Stick 4K Max-al, ami ugye csak egy mikro USB csatlakozóval rendelkezik, ami ráadásul áramot is továbbit, tehát egy multifunkciós port, USB2-n maximum 300Mbps érhető el, de az is tiszta körülmények között, valójában nálam a Stick-en 100-200Mbps és ez jónak mondható. CoreELEC boxon nem próbáltam, de ott is az OS kezeli a dolgokat.
Viszont, ha az AX86U után rakok egy switchet (vagy routert ennek használva (DHCP kikapcsolva, wifi off)), és ennek az ethernet portjaira rakom az USB3 Ethernet adaptert - ez nem világos, ugyanaz, mint előzőleg, miért kell oda adapter, miért akarsz USB3-ra átalakítani. Nem az eszközökre érdemesebb USB3-ethernet átalakítót használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged