- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
bigdigit #24850 üzenetére
A mobilos alkalmazásból elérem a routert, tudom állítgatni, pedig biztosan nincs engedélyezve a wan access. Csekkoltam, mielött beírtam az előző kommentem. Az app össze van kapcsolva a routerrel, szóval egyszer biztosan kellett engedélyezni valamit.
MaCS_70:
Ha jól működött volna a routerben beállítható WG, most nem Tailscale-t használnék.
Mint írtam, lehet én nem jártam utána a problémának eléggé. -
-
kpityu2
őstag
válasz
bigdigit #24850 üzenetére
A Tailscale és a többi site2site VPN esetén LAN elérésed van, mert a VPN kliens route-ol a helyi hálózatra. Ilyenkor a biztonságot a VPN végpont-végpont titkosítása adja nem a htttps kapcsolat. Nincs is külső hozzáférés (ha nem állítasz be), olyan mintha a helyi hálón lennél. Persze kell harmadik fél aki biztosítja a kliensek összekötését, mert nincs saját szerver. Én két éve használom a Tailscale-t, egyetlen röccenő nem volt. Ha az Asus appról el akarom érni a routert, csak átbillentem a Tailscale app kapcsolóját, megcsinálom amit kell, majd kikapcsolom.
-
-
válasz
bigdigit #24542 üzenetére
Biztos, hogy vannak ilyen szolgáltatáskiesések?
Nálam kb. 10 éve folyamatosan két Asus router kapaszkodik asuscomm.com-os DDNS-címbe, és nem nagyon telik el nap úgy, hogy legalább az egyikhez ne próbálnék meg csatlakozni -- és még sosem volt olyan, hogy ne működött volna.
MaCS
-
bigdigit
addikt
válasz
bigdigit #23705 üzenetére
Érdekes mód áttettem a routert ipv6-ba azóta megszűntek ezek a sorok de lett helyette új:
Sep 22 08:23:23 rc_service: watchdog 2897:notify_rc start_cfgsync
Sep 22 08:23:24 rc_service: cfg_server 24733:notify_rc update_nbrPercenként 2x.
Mondjuk azt se értem miért dobál a gyári torrent kliens ipv4 esetén sorokat ipv6 esetén meg nem. -
válasz
bigdigit #22789 üzenetére
Ha az adott AP-hoz csatlakozik egy WPA3-as eszköz WPA3-mal, aztán jön egy WPA2-es, akkor az egész wifi domaint vissza kell venni WPA2-re, ami értelemszerűen kiterjed az addig WPA3-as csatlakozásra is. Tehát nem lehet egyszerre két megoldás azonos SSID-re.
Legalábbis a WPA3 bevezetésénél ez volt a gyíkokban.
MaCS
-
kpityu2
őstag
válasz
bigdigit #22785 üzenetére
A 68:3A:48:88:55:41 MAC című eszköz 3 percenként leszakad majd újra csatlakozik. Keresd meg, hogy ez milyen eszköz.
A 0A:42:1A:79:1D:C8 MAC című eszköz leszakad gyenge térerő miatt (amikor visszacsatlakozik akkor is csak -72 az rssi).A transmission számára a kért IP6 címet nem tudja kiosztani.
-
bigdigit
addikt
válasz
bigdigit #22727 üzenetére
Nos 11 órája uptime vagyok de a NAT áthaladásokat vissza kapcsoltam mert akkor is behalt a router. Az ip címeket áttettem fixre. Most vagy ez segített vagy pedig a németből itt lévő pasi telefonja kavart be valamit. Tavaly mikor itt volt igaz másik telefonja de fertőzött eszközként jelentette a router....no comment. Most meg valami iptv szarságot csesztetett rajta...bár nem tudom ez kavarhat vajon de mióta elmentek minden megy.
-
-
kpityu2
őstag
válasz
bigdigit #19056 üzenetére
Ezt a táblázatot még én se láttam. nem szeretem, hogy az Asus minden fontos infót a FAQ-ba tesz ahova elvileg az user kérdéseket szokták. Ha jól látom EXT4 a javasolt, minden másnál méretkorlát van. Az USB táp még kétesélyes. Korábbi fórumbejegyzésekben voltak panaszok a vinyókezelésre, amit egy külső táp orvosolt.
-
Multibit
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest