-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Tartós kölcsönben van már az ac65p-m, de úgy emlékszem az swrt B5.1.7 támogatja a kliens módot, bár nem próbáltam. Innen lehet letölteni és a recovery tool segítségével kell felrakni. Véletlenül se próbáld feltenni az 5.1.8 és 5.1.9 verziókat.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Félreértettél. Be tudom állítani, hogy meshben menjenek. Most is úgy megy. A gondom az, hogy a kliensek nehezen váltanak a csomópontok között. Hiába van -70-80 dBm jelszint az egyik ponton, (ami a fő router jelszintje az adott ponton) és hiába vagyok a node-tól 10 centire, akkor sem vált át a kliens
-
ElektrikusDE
senior tag
-
Wajk
addikt
na ez érdekes, nem a kábel volt a ludas, hanem az egyik TV-n (amúgy WiFi-n) be volt állítva fix IP és a routernek ez nemtetszett. (Bedurcizott, hogy nem ő adhatja az IPt?!
) Átállítottam Automatikusra, bár nem gondoltam volna, hogy ez megoldja a problémát. Azóta minden sima.... pfff.
-
vargalex
félisten
Sajnos azóta csak magamnak build-eltem (legutóbb éppen tegnap a 21.02 branch-ból), de abban nincs semmi extra, ráadásul a saját config-jaimat tartalmazza. Én ezt tenném fel LuCI-ból (a beállítások megtartása nélkül, mert azóta sokminden változott), majd utána a szükséges csomagokat:
kmod-usb-storage
kmod-fs-ext4
block-mount
luci-app-transmission
luci-app-samba
stb...
-
-
Ahogy látom, vargalex-nek volt már hasonló tapasztalata, illetve találtam itt is egy esetet, amit ahogy látom, egy aktív USB HUB beiktatása oldott meg. A keresési találatokat olvasva szerintem az a legvalószínűbb, hogy az USB ház és a router chipset-je valami okból nem fér össze.
-
-
-
szaboi6512
őstag
Leírás.
Annyi kiegészítéssel hogy: Reboot után ezt a parancsot futtatod ssh.-n. wget -O - http://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/installer/generic.sh | sh
még azt nem toltam fel, de a korábban említett "merlin által inspirált gyár fw mod"-ban van Repeater opció?
Nincs, csak router és AP funkció. -
szaboi6512
őstag
-
woodworm
veterán
Így kell feltenni az entware-t.
A reboot utáni parancs erre módosul:
wget -O - http://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/installer/generic.sh | shVan egy merlin által inspirált gyár fw mod, linkelték már többen is. A legutolsó megkapta a tuxera ntfs drivert, nagyon gyors lett, plusz emeltek a wifi teljesítményen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest