Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dajcshouse
újonc
Olyan problémám lenne hogy 1hónapja kötötték be a digi-t, invitel helyet, hogy de jó lesz 1000Mb/300Mb lesz és hu de jó lesz. Na eddig szép és jó minden kivéve a játékok terén! Tehát amint world of warcraftoznék ami nagyon érzékeny a netre, gondol egyet és felmegy a pingem 4000-re utána vissza 500 és van mikor jó akkor 40-50 közt ami nekem a normál lenne. Discord is elkezd vibrálni mikor beszélgetnek a többiek..
Eddig ugy volt bekötbe hogy ONT(HG6544c) fiber és erre rá csatlakozva kábelen a gépem, és még egy router arról megy 2kamera és egy másik gép, a modem wifis igy arról ment 2-3telo, és igy mindig csinálta ezt a pinghoppot.
Most igy van bekötve: ONT(bridge mod) ehhez vettem egy asus RT-AX55 routert és most ezen van az 1gép, 2-3telo wifivel, és még egy router kábelen(2kamera, 1gép) összekötve. (ja és így már van ipv6-om is) ipv6 tesztnél (https://ipv6-test.com/) 18/20 mert ICMP: filtered csak.
Na már most tudom hogy az ONT egy ipari hulladék, de sajnos nem tudom azt kicserélni a digi miatt.. (gondolom hogy bele tudjanak piszkálni(tiltás stb.)).
Netmérésnél tök jó minden 870/270 2ms.
Átnéztem minden kábelt (cat5+) és nincs semmi féle hiba rajtuk, fiber nincs törve.
Néztem több forumot és mindenki írta hogy nekik is szörnyű ez a helyzet.
De nem találtam meg a hibára az okot. Bp-től 27km légvonalban.
Probáltam már a google dns szervert is.
Minden illesztőprogram friss robogos ami a legujabb lehet.
Digit is hivtam és náluk minden rendben azt mondták.
Ugyhogy tanácstalan vagyok.
Mert az előző invitel ami 30/5 volt t-linkes ont-val azzal hibátlanul ment minden.
Sose volt pingdrop, bár az telefon kábelen jött be.
Ebben kellene segitség.
Új hozzászólás Aktív témák
- DVD lemez tapasztalatok
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Gyúrósok ide!
- Elfelejtettem egy játék címét
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest