- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Raiden_ #15082 üzenetére
Figyi, no offwnse, de ez igy ebben a formaban mese habbal, ami abszolut nem segit. Ertem en a kabelfixaciot, de nem erre vagyok kivancsi.
Tudod, van amikor nem lehet a porkolteskonderon a konyhan at keresztbe athuzni a 20 meteres lan kabelt.
Itt is ez van.Szerinted mennyi a valoszinusege annak egyebkent, hogy egyszerre, egy idoben 2db olyan eszkoz is elromoljon, ami mindketto 5g kepes, es korabban sikeresen is csatlakozott, rendszeresen hasznalva volt 5gs wifin?
Ugy, hogy van kb masik 4-5 eszkoz ami ugyanazon a halozaton log (androidtol macig, iphonig, windows, mindem van mint a bucsuban), ugyanabban a lakasban, ugyanabban a hazban ahol a szomszed melegit a mikroval, es nem mellesleg sokkal tavolabb fizikailag a routertol, es megis vigan uzemelnek?Mind a ket eszkoz kimondottan smart tv cucc, mimden mas vigan megy. Ezert ha nekem kell tippelnem inkabb valami multimedias eszkozokhoz kotheto protokoll lehet a ludas, vagy valani ai vedelem, nem feltetlen a LAN hianya
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged