Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Raiden_ #15082 üzenetére
Figyi, no offwnse, de ez igy ebben a formaban mese habbal, ami abszolut nem segit. Ertem en a kabelfixaciot, de nem erre vagyok kivancsi.
Tudod, van amikor nem lehet a porkolteskonderon a konyhan at keresztbe athuzni a 20 meteres lan kabelt.
Itt is ez van.Szerinted mennyi a valoszinusege annak egyebkent, hogy egyszerre, egy idoben 2db olyan eszkoz is elromoljon, ami mindketto 5g kepes, es korabban sikeresen is csatlakozott, rendszeresen hasznalva volt 5gs wifin?
Ugy, hogy van kb masik 4-5 eszkoz ami ugyanazon a halozaton log (androidtol macig, iphonig, windows, mindem van mint a bucsuban), ugyanabban a lakasban, ugyanabban a hazban ahol a szomszed melegit a mikroval, es nem mellesleg sokkal tavolabb fizikailag a routertol, es megis vigan uzemelnek?Mind a ket eszkoz kimondottan smart tv cucc, mimden mas vigan megy. Ezert ha nekem kell tippelnem inkabb valami multimedias eszkozokhoz kotheto protokoll lehet a ludas, vagy valani ai vedelem, nem feltetlen a LAN hianya
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kerékpársportok
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest