- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JSHammer
tag
válasz
JSHammer #1124 üzenetére
Helló mindenkinek!
már mindent megtettem az asus lappal amit lehetett hogy ne hülyéskedjen , de az hogy 4200-at nne bírjon azt nem hiszem el:S
Az tény hogy stability teszten bírta 4600-at(hónapokig) semmi baj nem volt, most meg ha nem alapon megy akkor kalap fos az egész:S
Amit tapasztaltam:l4d2 játék közben egyszer csak az alaplapi bekapcs gomb zöldre vált és kikapcsol aztán újraindul:S
ilyet tapasztalt valaki már?
-
F_Zolee
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
JSHammer #817 üzenetére
Ha van lehetőséged, akkor egy másik winyóra (hogy a mostani "bejáratott" rendszeredet ne érintse) megnézheted egy tiszta win telepítéssel USB3 driver nélkül (mivel írtad, hogy annak frissítése után került elő) mit mutat a probléma tekintetében
Ha itt is jelentkezik, akkor kérdezz rá a boltnál még mielőtt szétkapnád a gépet, hogy találkoztak-e ilyen jelenséggel.
Illetőleg azt is kérdezd meg, hogy mi a menete a probléma megoldásának, mert részemről innentől garis ügyintézésnek néz ki. -
AtHoS
nagyúr
válasz
JSHammer #815 üzenetére
USB3-as drivert telepítettél?
Én mondjuk kikapcsoltam BIOS-ból a USB3 részt, mivel nem használom.
Ha még mindig jelen lesz nálad a probléma, akkor megnézheted, hogy leszeded a winről a USB3 drivert és kikapcsolod BIOS-ban.Persze így nem is tudod használni, de legalább meg tudod nézni, hogy USB3 nélkül használva a lapot is megmarad-é a probléma.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
JSHammer #812 üzenetére
Ezt megpróbálhatod, hátha: disabling PLL Overvoltage in BIOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest