- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSHammer
tag
sziasztok!
Egy villámkérdés lenne hozzátok
az i7 2600k cpu-nál felhúztam a turbó órajelet, a simát 34x-szorzón hagytam...
mégis a turbó szorzó ami 43-as minden tesztproginál úgymarad nem áll vissza 1600-ra
csakis a gyri értékekkel megy az 1,6-os üzemmód...
régen elnéztem ésa noon turbo szorzót húztam akkor nem lassult, nyilánvaló módon, de most sehogy sem lehet belőni hogy ne fix órajelen menjen:S
mit rontok el?
üdv
-
JSHammer
tag
válasz
F_Zolee #1167 üzenetére
hali
tegnap a teszt után megfagytam:S
a tápra rámértem az jólvan
többféle temp progival néztem az is ok:Sa memtest is jó
a cpu-nek nemigen lehet baa mert az lényegében vagy jó vagy nem:S
csak a mobo maradt , de az meg össze vissza csinálja ezt, és ha meg a bolt fél óra alatt leteszteli nem csinal semmit akkor meg jön az hogy nem cserélik ki, pedig ennek a gépnek 2 év alatt 10-ed ennyiy baja nem volt mint december vége óta:S
-
-
JSHammer
tag
válasz
JSHammer #1124 üzenetére
Helló mindenkinek!
már mindent megtettem az asus lappal amit lehetett hogy ne hülyéskedjen , de az hogy 4200-at nne bírjon azt nem hiszem el:S
Az tény hogy stability teszten bírta 4600-at(hónapokig) semmi baj nem volt, most meg ha nem alapon megy akkor kalap fos az egész:S
Amit tapasztaltam:l4d2 játék közben egyszer csak az alaplapi bekapcs gomb zöldre vált és kikapcsol aztán újraindul:S
ilyet tapasztalt valaki már?
-
JSHammer
tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne , hogy valaki tapasztalt itt már asus p8z68 v gen3 lapnál random leállást és újraindulást?
idegesítő jelenség....
a táp jó...főleg játék alatt csinája ezt.....(abból is l4d2)
speci:
cpu i2600k
ram 16gb corsair
vga gtx 760 (próbáltam a régi kártyámmal de az 560ti vel is csinálja)
táp gigabyte 570másik jelenség: néha a postnál a cpu led világít folyamatosan és nem megy onnan tovább és masszív ki-be kapcsolgatás utaán megy át azon:S
elképzelhető hogy alaplap gariztatás lesz belőle?(ugyanis a blutetooth és az asmedia(usb 3.0) is ki van kapcsolva mert full instabil tőlük a gép:S )
előre is köszi!
-
JSHammer
tag
most jutott eszembe hogy van fennt egy külön program jobbanmindva usbdriver.sys file amit azért tettünk fel mert a H.C gaminghez elengedetlen
ez csak most jutott eszembe lehet ezzel van a gond mivel itt az usb frissítési frekivel lehet szórakozni. ezt azért vetettem el mindössze mert amikor új helyre kötöttem az egeret illetve frissítettem az usb drivert akkor elvileg ez a sys file cserélődik.biztosan tudjátok az ilyen mouse rate és egyéb finomságok! -
JSHammer
tag
SZIASZTOK
most kikapcsoltam az energiamegtakarítást, remélem működni fog, ezt az overvoltage dolgot annyiból nem értem hogy előtte minden szuperül működött, nem kapott új hardvert:S
bár megjegyzem az új usb driver mindenféle virtuális usb-t rakott fel nekem, és én azokat lazán letiltottam, azóta jobb a boot időm is -
JSHammer
tag
válasz
synthattik #810 üzenetére
sziasztok a helyzet az hogy gen3 a lap a bios a legujabb proci viszahúzva, most tesztelem, (amúgy játék alatt csinálja)
-
JSHammer
tag
sziasztok
nekem p8z68 gen3 deszkám van , és mostanában olyanokat csinál hogy az egér pillanatig nem fordul illetve nem kap jelet, vagy befagy a billenytűzet, és ha kihúzom bedugom usbre ugyanez a jelenség, csak reset oldja meg!(ledek világítanak)
húzva van a proci, de eddig nem volt semmi gondja ezzel, usb3.0 -ra nincs kötve semmi, illetve a konfigban nem volt változás.légyszi segítsetek, fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest