- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanál01
tag
köszi a választ, kipróbálom.
3éves win7-em van HDD-n, ami lassú már, de ezen van feltelepítve az összes játék, beállítás
szép apránként fejlesztettem a gépem, de az alaplap csere után nem kell újratelepítenem..
nincs időm ennyi játékot feltelepíteni megint, játszani se már, de közbe közbe ismerős, rokongyerekeknek és öcséméknek jó elindítani őket..I. SSD-t egy éve tettem, és ha gyorsan kell, munkára (abból futja rá OS-re is) vagy filmnézésre
II. SSD most kaptam egyet nagyon baráti feltétellel, és kísérletezni a Win 8.1-el akarok, közbe közbe
-
kanál01
tag
Sziasztok!
Az alul látható nagyon jó kis Asus alaplapom van, legújabb biossal.
Van 3 belső vinyóm, illetve most vettem egy 2. SSD-t.1 belső vinyón +1 SSD van win 7 64bit külön, bios betöltése után szépen kis is írja, melyiket akarom indítani, ha felsőt, akkor az SSD, ha a II.sorba kiírt Win7-et nyomom meg, akkor a vinyót indítja.
Az új, 2. SSD-re felraktam a 8.1 64bit-et, nagyon sok féle módon próbáltam beállítani a boot sorrendet, de vagy egyből ezt indítja el, vagy nagy nehezen vissza tudom hozni, hogy a 2x win7 jöjjön be választ. lehetőséggel...
létezik erre megoldás, hogy bios után kiválasszam, mit akarok indítani, nem csak a 2x win7, hanem melletük a win 8.1-et is kiírja?
win7
win7
win8.1
(jól olvastam, hogy ezt így nem lehet, egymás mellől a kétfajta rendszert?)köszi előre is..
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest