- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
end73
aktív tag
p5nd2-sli: a fő gond amiből sokminden eredhet, h melegszik, túl sok a szellemjárás ebben a lapban, egyszerűen az egész nem kelti magáról azt az érzetet használat közben, h stabil, stb.... lehet h nem érthető most amit írtam,de én értem
,mondjuk inkább azt h nagyon nagy a szórás ezzel a lappal.Több a rossz tapasztalatom vele 2*-is, ezek után nálam megbukott.
p5gd2 : 20k-ért nem rossz, de ezzel sem tuningban, sem sebességben nem mész sokra, nem beszálva arról h ohne dual-core támogatás....stb.. ez viszont fontos
p5ld2: 945 chipset, tudja a dual-coret, sima 280fsb viszi, és egy kiválóan felszerelt lap, gyakorlatilag csak szintetikus tesztekben mérhető difi.Gyakorlatban ez semmi
sztem kb+10e difi miatt inkább ezt vedd, és ezt majd nem is kell lecserélni p5wd2-re.
ennyi
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest