- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Zártam.
-
law007
aktív tag
Zárható
-
end73
aktív tag
p5nd2-sli: a fő gond amiből sokminden eredhet, h melegszik, túl sok a szellemjárás ebben a lapban, egyszerűen az egész nem kelti magáról azt az érzetet használat közben, h stabil, stb.... lehet h nem érthető most amit írtam,de én értem
,mondjuk inkább azt h nagyon nagy a szórás ezzel a lappal.Több a rossz tapasztalatom vele 2*-is, ezek után nálam megbukott.
p5gd2 : 20k-ért nem rossz, de ezzel sem tuningban, sem sebességben nem mész sokra, nem beszálva arról h ohne dual-core támogatás....stb.. ez viszont fontos
p5ld2: 945 chipset, tudja a dual-coret, sima 280fsb viszi, és egy kiválóan felszerelt lap, gyakorlatilag csak szintetikus tesztekben mérhető difi.Gyakorlatban ez semmi
sztem kb+10e difi miatt inkább ezt vedd, és ezt majd nem is kell lecserélni p5wd2-re.
ennyi -
-
law007
aktív tag
Melyiket válasszam?
és
a két lap között a lényegi különbség:
P5GD2-premium-------- P5ND2-SLI
chip 915P-------- nForce4-SLI intel edition
natív ddr 600Mhz (533)-------- 633 alapból
ár 38E----------- 25E
cél: nagyteljesítményű nVidia kari meghajtása, sűrű overlock (30-50%)
Melyiket válasszam?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest