Aktív témák
-
Sosy
csendes tag
Hali!
Tudnátok ajánlani az ASUS-tól egy két gépet ami alkalmas grafikai munkára?
Köszi előre is! -
Sosy
csendes tag
Hali!
Akkor én is csatlakoznék az A6Vm Q068-as klubhoz. Hatodikátol én is birtokba vettem egy ilyen gépet és csak jó tapasztalatom volt idáig és remélem még marad is. Az akku nagyon patent 4:00 órát simán visz high performancéna wireless is király gond nélkül kapcsolódik a szomszéd hálózatára
nem kódolja
-
Sosy
csendes tag
Hali!
Beszéltem a gyerekkel hogy mizu. Szerdán megyek megnézni a gépet. Azt mondta még soha nem volt rajta kékhalál sem rózsaszin egyetlen egyszer fagyot le még az elején, mikor vette, de az is az ő hibájából, valami rosz gombot nyomott meg. Azt monda legelősször xp home voltrajta, most meg xp prof. van rajta de azt nem tudja hogy sp1 vagy sp2. A dvd íróval nem volt semmi gondja, idáig minden cd-t megírt, még utazás közben is autóban. azt nem tudja hogy milyen típusú majd megnézi és elküldi.
1giga ram van benne
[Szerkesztve] -
Sosy
csendes tag
Hali!
Találtam egy A6JA-t használtan eladót 5 hónapos állítólag semmi baja. nem látott még szervízt stb. csak a külsején van egy kis karcolás. 300.000.-ért adná. megéri szerinted és a töbiek szerint?
Azért megpróbálok akludni belőle, meg megnézni személyesen.
nemszeretek zsákbamacskát venni. -
Sosy
csendes tag
Szóval azt mondod összességében jó választás volt! Én is tápról használnám nem akkuról.
+bill meg egér, mert nem igazán jön be a laptop bill. meg a tapi pad.
Jól tudom a gép tartalmaz egy webkamerá is igaz?
És mire kell figyelni a vásárlásnál? Mi legyen írva a gép hátuljára és mi ne? Ez valahogy nem jött le Bocsi az értetlenkedésemért!
Köszi előre is! -
Sosy
csendes tag
Hali rYaN!
Mondanál véleményt a gépedről most per pill azt néztem ki magamnak.
Nem lehet rosszgép ha már 28 nemzetközi díjat nyert idén!
Lentebb már olvastam egy hozzászólásod a géppel kapcsolatban, és ott írtad hogy van egy két dolog ami nem tetszik pl.?
Pontosan melyik típus A6Ja Q015?
Köszi előre is! -
Sosy
csendes tag
válasz
JowoodSanya #2969 üzenetére
Hali!
Én részemről az A6KM Q042-re szavaznék a helyedben mindenben jobb mint a többi!
Na jó nem mindenben proci szempontjából az 5111-es jobb.
szerintem. -
Sosy
csendes tag
Meg van az elérhetőségük is.
Ha kell itt van!
ASUS UK Limited. (United Kingdom)
Notebook & PDA Support
Telephone: +44(0)870 1208340 (9am to 5pm, Monday to Friday)
For alternative contact or support of any other products, please fill in online support form at: http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx
[Szerkesztve] -
Sosy
csendes tag
válasz
AMD Power #2937 üzenetére
Hogy mire?
Már írtam hogy megyek Londonba egy két évre és ott más nem lesz nekem csak a noti se tv, se dvd. se hifi stb. és ez tudná azt is pótolni elméletileg. Minek vegyek kint tvt dvd asztali gépet stb.ha ezt egyben is megkapom? Az hogy 4kg az nem zavar mivel hogy a lakásból nagyon nem lesz hordozva max ha másik albérletbe költözöm és ezt a 4kg-t könnyebben hozom viszem mint a tvt és a többit
De hogy megveszem e még nem tudom még csak gondolkodom rajta vagy csak gondolkodóba ejtett
Ez még a jövő zenéje! -
Sosy
csendes tag
Hali!
Vélemény erről a gépről?
Asus A7Jb R003 [link]
Ez egy kicsit meg mozgatta a fantáziám -
Sosy
csendes tag
Hali mindenki!
Épp noti vásárlás előtt állok.
És gondoltam ki kérem véleményetek. Érdeklődtem az Asus.hu fórumján de ott nem adott választ senki.Remélem ti tudtok.
Az biztos hogy ASUS-t fogok venni csak vacilálok hogy melyik legyen:
ASUS A6Km Q001 vagy ASUS A6R B037
Én személy szerint a A6Km Q001-t választanám. Vagy esetleg más javaslat?
Szerintetek melyiket éri megvenni? Melyik a stabilabb? Melyiknek kisebb a meghibásodási esélye? Melyiknél mire kell figyelni használat közben?
Nem itthon használnám hanem angliában mert hamarosan kiutazom hosszab időre.
Bocs ha már volt terítéken a két gép!
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest