- Külföldi SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
Doky586 #18144 üzenetére
Állítólag Amigán ilyen szívárványszínű halál van, mert az akkori videochipek fejlettebbek voltak az átlagnál, és a programozók menőztekLightning: Egy ilyen cuccról engem úgy kéne biztonságosan eltávolítani, azaz mindenképp ajánlott, csatlakozom a kollégához
Ez a felszereltség ilyen áron korrekt.Az ASUS semmivel nem adhat több/kevesebb kékhalált, mint bármi más cucc. Nekem egyszer fordult elő 3 hét alatt, amikor önmagára akartam telepíteni az USB3-as drivert, ezt kékhalál kiséretében vette zokon
. Ezen meg bármilyen gép bedobná a durcit. De azóta semmi, még egy fagyásgyanus helyzet sem.
Az ASUS-nak egy dolgot (sztem többet
mindenképp köszönhetünk, mégpedig a minőségi hűtést. Nekem ez nagyon bevált, pedig konzumer szintű laposom van. Le a kalappal
(ez ilyen féloff
)
Szal a hír nem igaz, nemtom ki találhatta ki... -
Showhai
tag
válasz
SeniorTilla #18134 üzenetére
Amm, köszi egyébként, mert nekem is 2D-ben (böngésző, lófütty terhelés) átmegy indokolatlanul Bőingbe a hűtés, azaz nagyon hangos lesz, de csak rövid ideig, viszont ciklikusan. Ezt akkor megjegyzem...
Mindenkinek, aki ajánlotta a frissítést, kellemes napot kívánok! (ezzel takarózom, hogy nem tudom kibogozni, hogy ki volt
)
-
Showhai
tag
válasz
NTonee #18121 üzenetére
Szegény vinyó nem tehet semmiről, csak óvatosan
RTL Klub Hírek: Ismeretlen driverkeresőnek álcázott trójai vandálkodott az XY. kerületben. Több külső vinyó is súlyosan megsérült. A BRFK keresi a veszélyes kódsort. A fantomkép a következő:
"0xE6455FA:
01010100011001010100101010101011010101010100101010etc"Tudom offolok erősen, de ezt így fel kellett dolgozni. ígérem jó leszek, mert ha nem leszek akkor a konkurrens csatornától kapok egy JóBAN-rosszBAN-t
-
Showhai
tag
válasz
NTonee #18119 üzenetére
Vazze az milyen hogy felteszel egy drivert, és leesik azt asztalról a HDD ez cruel
Sry az off-ért de ezt képtelen lettem volna kihagyni
Igen, nekem egy másik WIN8-as nemASUS laposnál volt, hogy a BT meglehtősen kimérten kezelte a kapcsolatokat: felismerte a WIN7, hogy van BT, de semmivel nem
párosodottpárosult...Windows 8 téma: megszokhattuk már, hogy egy kiadott új Windows nem fog csak minimum másfél év alatt bejáratódni. Ez nem is annyira a Microsoft töketlenkedése, de kell egy kis idő míg lekezeli azt a 4567848645 fajta hardvert, és nem egyszerű az egyeztetés a hardvergyártókkal a specifikációk kiadása terén+még a drivereket is meg kell írni, tesztelni kell. Ez idő, nem is kevés.
Jééé megint ugyanazt mondtam mint az előző tagok...de legalább +1, csak hosszabban kifejtve.
Szerk: OFFhalom
-
Showhai
tag
válasz
Doky586 #18117 üzenetére
Ne haragudj pillowhead de egyetértek Doky586-el. Az egy dolog, hogy néha én is előveszem az említett koreai cuccot, de csak ilyen régi p4-ek esetében, meg az garázsfejlesztés, és nincs tele spywarevel/trojannal, mint egy pár ilyesmi "segédprogram".
Hogy ne legyen nagyobb baj, vagy tényleg szervíz, ha baj van, ha meg nem ég a ház, akkor alapos kártevő ellenőrzés után adatmentés, reinstall, gyári driverek. Vagy az eredeti, vagy az X550CC (de kétlem, hogy az eredetivel nem menne minden).
Ha ilyen "Intel hátsó-alsó-középső híd asziszed viccelek hogy van ilyen eszköz,de télleg kéne a rendszernek" jellegű hardvert nem talál, akkor tegyél fel mindent, amit a gyári oldalról leszedsz. Maximum vonyít, hogy ez már feltette a win7, de nálam például az USB3-nál egy elég udvariatlan kékhalál kiséretében fejezte ki nemtetszését. Akkor rájöttem, hogy ezt már feltette a windows, azóta erről nem beszélünkés minden működik.
szerk: TypO Positive
-
Showhai
tag
válasz
#22237440 #18114 üzenetére
Van ilyen, én vmi koreai cuccot (3Dchip) használok, ha nem jutok dűlőre.
Ha még mindig problémáid vannak, az "ismeretlen" hardverekről lehet hogy kéne egy screenshot. Feltéve ha az én ötletem sem segít. Ha meg meoldottad, grat!A win8-al nekem más problémáim is vannak, mithogy a laptopgyártók eröltetik, de nem megyek bele ígérem, nem akartam trollkodni.
-
Showhai
tag
válasz
#22237440 #18108 üzenetére
Ok, alant az említett laptoppal kapcsolatban erősen benéztem, mert VAN hozzá win7 driver
De ezt már benthagyom, hátha valaki ilyennel szembesül.Az én X552CL-emhez sem volt win7-es driver, csak win8-as. Én az enyémhez az X550CC drivereit használtam, és gond nélkül használom azóta is. Valószínűleg a tiedhez is jó lesz. Még az nVidia driver is talán, de ha nem, akkor az itt található.
Amikor ilyen Inteles cuccokat nem talál, javaslom az alaplapi driverek feltelepítését (vagy chipset driver, ki hogy hívja), esetleg Intel Storage driver, de ez a kettő lehet hogy egyben van. Ha Intel HD a videokari, akkor nyilván a linkelt oldaról a VGA drivert is fel kell tenni. Ezt akkor is, ha mondjuk Intel+nVidia, vagy Intel+AMD Radeon párosítás, mert a videomód váltáshoz szükséges. Ami amúgy is erősen ajánlott.
Pl nálam Intel+nVidia combo van, és nem tudtam újabb Nvidia drivert feltenni, míg az Intel HD driverét fel nem raktam. -
Showhai
tag
Hi
Csak egy kérdés 1007U cpu témában (nem nagyon akarok offolni, bár végülis a laptop ASUS).
Megérdeklődtem, hogy ki lehet-e cserélni egy ULV-s procit, persze nem, mertA kérdéses típusban a processzor az alaplapra van integrálva és az nem
cserélheto csak az egész alaplappal együtt, amely kb. a készülék árát teszi
ki.Én ezt értem, hogy idióta voltam, amikor azt hittem, hogy ami két éve úgy volt, az most is úgy van a laptopoknál, hogy csak úgy procit cserélek. Nyilván ha Atom vagy AMD E-xxx akkor ok.
Szal a kérdésem, hogy 2012 előtt amikor asszem bejött ez az ULV cucc, a celeronoknál (meg minden ami nem Atom) nem úgy volt, hogy procit cserélek 'szjóvan?
Tudom, hogy ekkora hibát nem szabad elkövetni, de életemben nem gondoltam volna, hogy a Cerkákat is BGA-zzák egy ideje...ez nekem egy leforrázás volt. Mennyivel nagyobb a hibalehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest