- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diobioesz1
tag
Szevasztok!
Asus X501U. Nwem tudok bemenni a biosba (f2),bot sorendet beállítani (esc).Utóbbit egyszer sikerült az esc folyamatos nyomkodása mellett,de azóta rá sem hederít...
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
válasz
alfa20 #24206 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Elnézést hogy csúsztam a válasszal,de egy olyan operációs rendszert kerestem ami beindul a gépbe és egy másik gépen telepítettem,majd ráküldtem egy windows 7-et.
Hirtelen nem volt jobb ötletem,de hidd el ez a gép két komoly szervizet és engem sem engedett be,ezért fordultam hozzátok és szerencsém volt,mert másnak is van ilyen gépe-igaz az övé működik-,és hasznos válaszokat kaptam.Tisztelettel és üdvözlettel!
-
diobioesz1
tag
válasz
NTonee #24194 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.Beállítom a biosba,hogy 1 az USB,2 DVD/mert van külső/,majd 3-nak a SATÁT.Indítom...
Bejönlease select boot deviece
1.SATA
2UEFISB DISK pro PMAP
3.Enter setup.Kiválasztom az USB-t,enter K
Kiírjaebot and select proper Boot device
or insert Boot Media in selected Boot device and press a key...Nem a telepítőkkel van baj? Míg működött megnéztem.Nem GPT partició volt az előző rendszer!
-
diobioesz1
tag
Szevasztok!
Van egy ASUS Eee PC R11CX minim.Sajnos nem tudom beállítani a bood sorrendet,hogy USB-ről,vagy külső lemezről tudjak rá telepíteni rendszert.
Igaz sok lehetőség nincs is,vagy a merevlemezről indul,vagy mást én nem látok mint a régi gépekben.
Nem tud valaki segíteni?
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
válasz
HoaryFox #22312 üzenetére
Így van zárjuk
! Na én ezt nem értem,miért adták ki ennyivel.Igazatok van,nagyon sok darabbal találkoztam,de aki 2 évvel ezelőtt egy gb-al kiad egy gépet az ésszerűtlen.Nekem nagyon jó ez így! Már gyönyörűen pörög rajta egy 32 bites windows 8.1 pro.Azért nem Core mert legálisba olyan nekem nincs,csak előre telepítettbe.Van virtuális memória is, meg vegyük figyelembe ez nem egy erőgép.soha nem is lesz.Én nem vitatkozni jövök ide hanem kérdezni és köszönöm a válaszotokat...
-
diobioesz1
tag
válasz
szabonagyur #22311 üzenetére
Zárjuk rövidre!
-
diobioesz1
tag
-
diobioesz1
tag
válasz
Permet Elek #22302 üzenetére
Nekem nem kell belinkelni,mert tudom.Azt hiányolom,hogy ezt miért is nem írták le,de ha figyelmesebben olvasod rájöhettél volna.Ha raknak bele egy foglalatot bővíthettem volna,így nem.Egyébként a logikát kritizálom amit a gyár csinál.Jelenleg egy ASUS X550CA-ról írok.Van benne 4gb 1600Mhz,ami szintén alapból van a gépbe,de van egy foglalat amibe még 4 gigát rakhatok,mert az alaplap annyit kezel.Érted? Nekem az a gondom,hogy nem 2 gb.van benne...
-
diobioesz1
tag
válasz
szabonagyur #22298 üzenetére
Szia! Konkrétan abban nem tudnál segíteni,hogy lehet 2 gb-ra bővíteni? Annyi, mint írtam szükséges lenne.A gyártóval meg nincs mit beszélni,jó két éve beszüntették ennek a típusnak a gyártását.Nem hiszem,hogy egy beszélgetéssel újrakezdenék nekem egy darabbal az én igényeimnek megfelelelően,de Te is tudod,hogy 1gb ma már semmi.Más! Megkeresem ahol a 4 gb-ot olvastam,de az meg felesleges is lenne,mert ez az összeállítás nem erről szól.Ha tudsz segíteni a bővítésbe megköszönném,azt is hol található a RAM,mert erre adatot még nem találtam.Azt tudom már én is mit nem lehet...Köszi.
-
diobioesz1
tag
válasz
szabonagyur #22292 üzenetére
Köszönöm! Tudod logikátlan akkor a 64 bites proci /N570/,továbbá egy firefox is lenyal 500-600mb-ot.Az integrált videó 256-ot,mi marad a rendszernek? 2011-ben adták ki,gondolhattak volna rá.A legmegdöbbentőbb az volt,hogy kinyitom a RAM helyét és nincs foglalat benne,kispórolták,mert oda még egy gb elférne és az már jó arra amire ezt a kis gépet kitalálták.
-
diobioesz1
tag
válasz
szabonagyur #22287 üzenetére
Szia! A hagyományos kialakítású nincs benne.Levettem a borítólemezeit,billentyűzetét,cseréltem HDD-t.Azt mond meg hol van kérlek,vagy azt,hogyan lehet bővíteni,mert azt írják róla,hogy 4gb-ig.Ilyennel nem találkoztam,pedig igen sok 10"-os kis géppel találkoztam már.Választ köszönöm!
-
diobioesz1
tag
Szia! Köszi.Szerintem is,mert nincs hozzá foglalat sem,de azt nem értem miért írják,hogy 4 gb-ig bővíthető.Mert ha igen,hogyan?
-
diobioesz1
tag
Vettem egy ASUS Eee Pc 1011PX-et.Mivel 1 gb.RAM van benne Aida szerint is,vettem egy két gb-ost.Felnyitottam a RAM tartóját,hogy cserélem,ott meg RAM sincs.Szétszedtem,de bent sem találtam.
Találkozott már valaki ilyennel?Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
Szia! Gratulálok! Örülök,hogy sikerült.
-
diobioesz1
tag
"NTonee-t viszont meg kell, hogy védjem". Igaza van és többször megköszöntem neki,de a kérdésemből észre vehette volna,hogy én sem ma kezdtem...Te egyből tudtál értelmesen válaszolni? Én nem személyeskedni akartam,hanem a kérdésemre a választ.Megkérdezhetem,Te miért is tudtad esőre megválaszolni? Na ennyi gondom volt nekem NTonee válaszaival. Én életem során szinte mindennek az ellenkezőjével is találkoztam híradásban és informatikában,tehát a tutit nem tudjuk megmondani.Ezzel tisztába vagyok,de nem adom fel!
-
diobioesz1
tag
Köszönöm a válaszod! Vannak olyan "lebutított" rendszerek amelyek fél giga memóriát sem fogyasztanak.Most nincs felrakva,de felrakok egyet és elküldök.Az integrált videó kártya 1.8 gb-t vehet el,persze ha játszom egy erős játékkal,de mint írtam én már nem játszom.Nekem böngészésre és skypére kell a gép.A skype max 500-at vesz le.Tehát bőven marad.Millió gép üzemel üzemel egy -két gigával,hiszen ez a 32 és 64 bites rendszerkövetelménye.ÉN egy wifi-VGA-és hang drivert keresek és biztos találok is,mert más ugye minek nekem.Engem az zavar,hogy ezt előre nem mondják meg és mint írtam,van egy előre telepített gépem,ha bele teszek egy telepítőt simán kidobja,ha más lemezt rakok bele és arra szeretnék arra sem engedi,de a lemezt is sajátjának állítja be.Mivel korábban ilyesmivel nem találkoztam,azért vetettem fel. A core engedné megvásárolni a microsoftól a 46 ezer forintos pro rendszert,de nem fog rátelepülni.Érted?
Én problémákat vetettem fel és arra vártam megoldást,mert a hardverkiépítése miatt mindkét gépemen szépen megy a 64 bites rendszer.Igen az a megoldás amit Te javasolsz! -
diobioesz1
tag
Ja! Azt mond meg még,ha előretelepített rendszer van egy gépen,lehet-e más rendszert telepíteni rá.Konkrétan most vettem egy Toshiba C55-öt és windows 8.1 core van rajta amiből windows 8 prot szezereték csinálni.
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
Köszönöm a választ!
Van windows-8-am 3 is legális mert akkor vettem amikor még 10 alatt kijött.Mikor kiadták.Na abból is van 32-64 bites is.A gondomem játszom internetezésre és skypére kell a gép.Mire a 64 bitest feltelepítem 33gb-ra hízik bővítésekkel.Egy integrált 32-es 9.6 gb.Nem mindegy! 3gb-ot lát a 4 gb-ból,de nem is kell több,mert 1100kb-nál nem vesz le a rendszer a többi marad az integrált videóra.
Ha találnál erre a típusra oszd már meg velem,mert én két hete keresek de nem találok.Azért fordúltam hozzátok...
Válaszokat köszönöm! -
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Egyre több érdekességgel találkozom.Van olyan Új gép amit már úgy árulnak,hogy nem lehet rá windows 7-et telepíteni,de ami megdöbbentett.Vettem egy Asus X550CA-XX194D gépet az én igényeimnek megfelel,de nem találok rá 32 bites drivereket,csak 64-est.Az viszont van 7-8-hoz is,de csakis 64 bites rendszerre.Valaki nem tud segíteni?Választ köszönöm!
Üdv,
János.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest