- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
Motion_Blur #31250 üzenetére
Csak nagyon vigyázz ha emeled fel a billentyűzetet mert a kábele elég rövid kegalábbis az enyémnek igen. Alig fért oda a kezem hogy szétoldjam a csatit
-
tothjani81
senior tag
Az én gépemmel is lenne egy kis gond. Pontos tipus.
X541UV-DM1307T
Hdmi kábellel összekötöm egy Denon Avr1912 es erősítővel és akadozik a hang. Mi lehet a gond? -
tothjani81
senior tag
válasz
Pyttawrx #31241 üzenetére
Amikor csak hdd volt teljesen használhatatlan volt a gép az ssd dobott rajta de pl win10 kb2 perc nure használhatóan betölt. Pl Crome ráklikkelsz van hogy 40 mp de majdnem 1 perc. Viccesen lassú. Nem játszunk vele neg semmi. A lányomé böngészik, sorozatokat néz néha zene. Persze nem erőmű tudom de szörnyen lassú. Meg azt mondja a lányom sokszor lefagy.
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Szerintetek mi lehet a baj a géppel? Lassú de nagyon. Ha újra pakolom akkor is.
Tipus Asus X552MJ-N2940.
Ram 4gb hdd 500 gb gyáriak. Lett bele egy Kingstone A400 as ssd a hdd helyére a hhd ment Caddybe. És így is lassú. Volt egy acer kb 10 éves gépem egy T4200 as procibal 2gb rammal 256 hdd vel és sokkal hyorsabbb volt. Mi lehet a baj. Wim 10 van most rajta de 7 el 8 al se jobb ahelyzet! -
tothjani81
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #29228 üzenetére
Igazad van. Kicsit rövid az agyam
-
tothjani81
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #29225 üzenetére
Köszi azt néztem én is.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #29223 üzenetére
Üdv. Te milyet vettél bele? Gigabites netre váltottam de inkább nem is agyalom magam. Lan és wifi egyaránt 100 mb ebbe a retek gépbe. 190.000. Beleférhetett volna lagalább hogy a lan gigabites legyen. Lehet inkább lecserélem a proci is csak i3.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Valkivel írtam ezügyben de nem találom. Adott egy x 541u gép. A benne lévő wifi modult csak 2,4 gh megy ki akarom cserélni egy 2,4/5 gh ac szabványúra. Van ennek valami buktatója. Cseréje nem bonyolult azt meg tudom csinálni. Kompatibilitási buktatókra gondolok, bios meg hasonlók.
Valaki cserélt már -
tothjani81
senior tag
válasz
zsola32 #29174 üzenetére
Ahogy én megkaptam az x541Telekomtól rendeltem eszméletlen hogy milyen fo...... Ka volt. Gyári no name 5400 rmp 1Tb vinyó 5 perc után is 100% on ment. A megoldás az Ssd. Azóta belakva telerakva amivel kell, bekapcsoló gomb és kb 10 - 12 mp és már gépelem is a Cromba amit szeretnék. Bár egy karc van a tetején de nem vészes ezért nem vertem az asztalt. Ja meg a win 10 ami rajta volt telerakva minden használhatatlan de folyton futó vacakkal. Hivatalos oldalról szűz win 10 be is aktiválta magát szépen és ezek is megoldóttak.
-
tothjani81
senior tag
válasz
tothjani81 #29171 üzenetére
Most nézem rosszul írtam. Igen tettem bele ssd-t de a hdd helyére és a hdd ment a caddybe. Itt a fórumon írták hogy így csináljam mert lehet az optika kábele csak sata 2 ami ugye lassabb.
-
tothjani81
senior tag
válasz
nünüke1975 #29169 üzenetére
Üdv. Nekem x541 es van gyárilag csak egy 1Tb vinyó vokt benne. Optika helyére Caddybe tettem egy 250 es Kingstone ssd t. Ez az 541 es széria elég jó. Elég mutatós nem batár. A belseje ugye ár függő én T től vettem 160 körül 7th i3 8gb ram alaplapi intel hd + 2gb Gforce vga. Oldalt szellőzik csak ölbe nyugodtan lehet használni maxx komolyabb játéknál full grafikán melegszik na meg néha kicsit szaggat. De ha más nem megy csak a játék akor szépen megy. Pl wrc 6. Colin dirt fulon szépen megy. Sajnos a vinyója nem épp csendes de az úgyis megy a levesbe mert kicsi kell egy 4Tb 4k hdr filmeknek. A hangja szép notbookhoz képest szerintem kiemelkedő. Aksi sokat bír. Ha érdekel valami még szivesen írok. Ja az ss d beszerelése kb 15 perc és viszonylag könnyű
-
tothjani81
senior tag
Segítségre volna szükségem Van egy Samsung 55Q7F tv és egy Asus X541U notebook. Hogy tudom a Asus kijelzőjét kirakni tv-re? Nem jövök rá! Hdmi kábel kivéve. Vezeték nélküli megoldás kellene
-
tothjani81
senior tag
Na nem mintha ki akarnám cserélni de ha mégis notbookban lehet procit cserélni pl i3 ról i7 re (asus x541 ua)
-
tothjani81
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #29064 üzenetére
Ok köszi
-
tothjani81
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #29062 üzenetére
Tudsz egy linket dobni?
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Újabb tuningba vágnék x 541 masinán . Vánszorog a net a gépen mert sajnos csak 2,4 gh tud maxx 100 mb vel. Ki szeretném cserélni a wifi modult egy AC szabványosra. Ez pl jó lenne bele
https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/intel/7260-hmwwb-p218593132/#termek-leirasAz ssd tuning jól sikerült ettől is hasonlókat várnék
-
tothjani81
senior tag
Win 10 nél meg lehet azt oldani hogy bekapcsolom és kész! Ne kérjen jelszót semmit.
-
tothjani81
senior tag
-
tothjani81
senior tag
Búék. Szűz ssd re higy telepítsem a windowst? Tegyem fel külső meghajtónak és úgyvrá vagy tegyem a helyére és úgy?
-
tothjani81
senior tag
-
tothjani81
senior tag
válasz
v.attis #28990 üzenetére
Üdv. A vinyó lessz a hunyó mwg akkor is ha új a gép és jó a vinyó. 2 napja beszéltem az Asusnál valakivel mert nekem is lassú volt a masina. Szűz telepítést javasolt szemét nélkül na meg az 5400 rmp vinyó kicserélését. Rendszernek ez kevés min 7200 de asusék az ssd t javasolták. Wn most rendeltem ssd t. Hdd 5400 átlag 50-60 mb /sec átlag ssd 300/500 mb /sec azért nem mindeggy
-
tothjani81
senior tag
Valaki esetleg tudja milyen beépítő Caddy kell az optika helyére Asus x541 típusnál? Nem találok róla adatot. Fizikálisan lemérve a slim vagyis 9.5 de tudja a franc hogy kell ezt mérni
-
tothjani81
senior tag
válasz
D-Phrag #28995 üzenetére
Üdv. 541 es van nekem is. Telekomtól vettem. Totál degenerált volt a gép a sok vaaktól amit rápakolnak gyárilag. Vírusirtó, sok asus cucc és társai. Lassú volt nem kapcsolt be szinte használhatatlan volt. Microsoft oldaláról letöltöttem a 10 et az szűz úgymond formatáltam a vinyót telepítéskor eltünt a szemét és láss csodát kb 25 gigával kevesebbet foglal a rendszer( szemétmentes) és tökéletes
-
tothjani81
senior tag
Hát nem tudom neked beválik e a dolog de nekem a videókátyák akadtak össze. Ki lehet választani hogy az alaplapi és a másik kártya összedolgozzon vagy az alaplapi ne. Na wn kikapcsoltam az alaplapit csak másik dolgozik azóta nekem a hasonló dolgok ami neked a gondod megszüntek. Alapból szerintem ez a vegyes mód egy nagy rakás ka....a. Elindítottam egy komolyabb játékot és úgy akadt mint állat mert a gép úgy döntött elég az intel hd alaplapi kacat.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Vettem egy X541 U gépet. Sajnos kiderült hogy a benne lévő Wifi modul nem tudja az 5 Gh et. Ami amúgy atom gáz szerintem de nem ez van. Kérdés!! Ki tudom cserélni a modult házilag ha rendelek vagy inkább vigyem szervízbe? Illetve mivel ez moduláris alkatrész jár e varanciavesztéssel szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged