Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
Még egy kérdés. N551JM laptopom van, és ebben gyárilag van egy 1TB-os winyó, és egy 24GB-os Sandisk SSD a cache-nek. Terv: winyó helyére egy 120-as Samsung 840 SSD, DVD helyére optibayben meg megy a gyári winyó. Namármost a Sandisk-et tiltsam le, vagy mi legyen vele, mert tudtommal jóval lassabb ,mint egy átlag SSD, így totál felesleges hogy cache-ként üzemeljen. ???
-
cstom
aktív tag
Sziasztok!
Asuséknál van valamilyen akkumulátor kímélő szoftver? (Ezelőtt Lenovóm volt, ott gyárilag adtak hozzá egy progit, ami csak 60%-ra engedte tölteni az akkut folyamatos hálózati használat mellett.) -
cstom
aktív tag
válasz
szabonagyur #22688 üzenetére
Az igaz, de nálam ilyen probléma nem áll fenn, illetve akkor mindig jelen kéne lenni a problémának. (Első dolgom az volt, hogy ezt ellenőrizzem.)
-
cstom
aktív tag
válasz
szabonagyur #22686 üzenetére
Itt vagyok most a másik lakhelyemen, és itt egy nagy stereo hifi van, de ugyanúgy feljön kis idő elteltével az alapzaj. Na nem is ez a lényeg, hanem voltam ma a Media-ba (ahol vettem) és az új ára 280eFt. Ennyi pénzért azért nem ezt várná az ember....
-
cstom
aktív tag
válasz
Gergosz2 #22680 üzenetére
A saját mélynyomóval nincs ilyen gond. Próbáltam akkumulátorról is, ugyanúgy megvan a hiba. 100%, hogy vmi szoftveres gond. (amint nem dolgozik a DAC, 10 mp után feljön egy alapzaj) Holnap felhívom Asus-ékat, túl drága volt ahhoz, hogy egy ilyen alapvető dolog ne működjön normálisan.
-
cstom
aktív tag
Közben arra a tapasztalatra jutottam, hogy csak akkor nem jön fel az alapzaj, ha "dolgozik" a hangchip. Ha már le van némítva egy alkalmazás, és megy a háttérben (pl vlc), már akkor sincs zaj.
-
cstom
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS N551JM CN196H. A következő lenne a problémám: 2.1-es hangrendszerrel használom, a fejhallgató kimenetére van rákötve. Ha egy kis ideig nincs semmilyen hang (youtube, játék, akármi) eszméletlen alapzaj jön fel. Mikor megy valamilyen "hang", akkor tökéletes, alapzaj mentes, miután megállítom kb 10-12 másodperc amíg produkálja a hibát. (Most vettem észre amíg írtam, elég az is ha egy youtube videót lenémítok, akkor sem jön elő az alapzaj.) A kábel jó, cseréltem is, meg amúgy is ha az lenne rossz, akkor mindig csinálná. Mellékelek egy videót, a hibajelenségről. (Úgy vettem fel, hogy egyből hallatszik az alapzaj, majd 22 mp-nél, és 41-nél.) Esetleg valakinek ötlet? -
cstom
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy ilyen lapost, és lenne rögtön két kérdésem. A mostani Lenovo-ba a dvd író helyére vettem optibay-t és abba raktam a winyót, a winyó eredeti helyére meg ment az ssd. Asuséknál egy ilyen cserét meg lehet oldani garanciavesztés nélkül? (Lenovoéknál simán, egyeztettem velük előtte.) A második kérdésem pedig ebből kifolyólag lenne, ugyanis a géphez van Win 8.1, de ugye az alapból a hdd-n van, illetve annak installja a rejtett partíción. Hogy lehetne megoldani, hogy az ssd-re kerüljön a windows?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest