- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
csak az a baj, hogy az alap win-es driver meg nem tud mit kezdeni a beépített stereo hangszórókkal, nem is beszélve a külső mélynyomóval.
De amúgy tényleg elég rossz ez a driver, nem ez az első bug ami jelentkezik nála. (Gondolom tiedben is ALC 668 hang driver IC van nem?)
-
Gergosz2
veterán
Hm érdekes bug.
Ha jól értem akkor csak 2.1 -es külső hangfalnál jön elő a probléma. Úgy nem jelentkezik, ha bedugod a saját mélynyomóját? Elvileg így is 2.1-et kapsz.
De nekem ez annak tűnik, hogy energiagazdálkodás miatt ha nincs használatban a hang kimenet akkor kikapcsolja. Első körben ott néznék szét.
-
NTonee
veterán
K53SD-ben csak a 610m működik, nem lehet igp-re váltani, nincs optimus.
salarob: csak a proci cserélhető, a gpu nem, de ha az lenne a gondja a gépnek (nem vagyok szervizes, nem tudom mi lehet a baj), akkor is van esélye a javításnak. Nem minden esetben és nem mindig tartós az eljárás sajnos, de legalább van esélye.
szerk: nekem inkább chipset gyanús egyébként. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged