Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciKing
csendes tag
Igen op rendszer nélkül mert a Linux nem volt fent csak induláskor végig futott valami.
Aztán amikor xp. próbálkoztam és engedte a partíciónálást akkor lett törölve szerintem a RECOVERY partíción volt. Egyébként végi mentem amit leírtál semmi eredmény addig jutok mint előtte és ugyan az a hiba üzenet annyi kivétel van hogy egybe van a 250 Gb. és le van formázva. a Biosban a Load Default F9 nyomtam akkor vissza áll az eredeti beállításokra? -
LaciKing
csendes tag
Sajnos nincs meg, viszont már kezdek félni hogy nem is ez a gond már nagyon sok beállítást megpróbáltam.Lehet hogy amikor partíciót készítettem valami olyan is töröltem amit nem lett volna szabad szerintem ha jó emlékszem volt egy RECOVERY nevű partíció és lehet hogy az most kellene azért nem tud tovább butolni az Xp. sem és a Vista sem!
-
LaciKing
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek kérném, tegnap vettem egy ASUS K50IJ-SX003L Notebookot op. rendszer nélküli. Szerettem volna xp. tenni de csak a partíció formázásig jutottam. A paricionálásnál voltak meglévő partíciók Én azokat leformáztam gondolván hogy linux nem érdekel elkészültek a partíciok és betöltötte az xp. a fájlokat és újra indul címszónál fagyás nem ment tovább. Ezt többször megpróbáltam és feldva a dolgot gondoltam akkor legyen rajta Vista és azt majd talán szereti. Beteszem a telepítőt elindul és egészen odáig megy ahol a partíciók vannak és ahol el kellene kezdenie a bemásolást nem enged tovább Ezzel az üzenet fogad. "Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében." És ha rámegyek a kész le formatált "C" meghajtóra akkor a következő a Hiba "A Windows nem talált olyan rendszerkötetet, mely megfelel a telepítési követelményeknek." Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged