- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozgóképen a második trifold
- Android dual SIM okostelefonok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciKing
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek kérném, tegnap vettem egy ASUS K50IJ-SX003L Notebookot op. rendszer nélküli. Szerettem volna xp. tenni de csak a partíció formázásig jutottam. A paricionálásnál voltak meglévő partíciók Én azokat leformáztam gondolván hogy linux nem érdekel elkészültek a partíciok és betöltötte az xp. a fájlokat és újra indul címszónál fagyás nem ment tovább. Ezt többször megpróbáltam és feldva a dolgot gondoltam akkor legyen rajta Vista és azt majd talán szereti. Beteszem a telepítőt elindul és egészen odáig megy ahol a partíciók vannak és ahol el kellene kezdenie a bemásolást nem enged tovább Ezzel az üzenet fogad. "Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében." És ha rámegyek a kész le formatált "C" meghajtóra akkor a következő a Hiba "A Windows nem talált olyan rendszerkötetet, mely megfelel a telepítési követelményeknek." Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- SSD kibeszélő
- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest