- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Zsír új Asus K52JE-EX225D laptopom tapasztalatai:
Billentyűzet: nekem nagyon jó, kényelmesen használható, kissé horpad de nem kell nagy erővel nyomni, elhanyagolható hiba.
Kijelző: Samsung ledes, nagyon szépek a színei, szerintem jobb mint az LG-ké. Akksiról is szép képet ad.
Tapipad: kényelmes, egy gondját látom hogy a billentyűi hangosak de ezt el lehet tűrni. Nagyon jól használható a multitouch rajta.
Ventillátor: alapállapotban nem melegedik a laptop ölbe használással sem everest 40 és 50 fok között mutatja a hőt. Tehát ölbe nagyon jól használható, persze játékkal már melegebb de azt akkor nem ölbe kell csinálni....
Játékot a Need for Speed hot pursuitot tettem fel a Shift 2-t. El se hittem hogy ilyen jó lesz egyszer nem szaggatott be a kép full felbontáson. Játék közben max 72 fokra ment fel mind a proci mind a radeon monitorkártya, aminek nagyon örülök.
Akksija 2 -2,5 óráig bírja wifis netezéssel. De ez lehet több is pl Battery save üzemmódban. Ha csak akksiról megy akkor van egy nagyon halk sípoló hangja a gépnek ami sztem elhanyagolható, olyan nekem mintha a winyó adná a hangot nem vészes. Ha csak vezetékről megyen akkor nincs viszont ez a sípolás, nem tudom mért van.
Slimtype nevű dvd-író van benne ( elvileg LITE-on gyártja). Írtam vele, beolvassák a lejátszók.
A hangszórója az közepes minőségű nekem pl a Dell M5010 ben jobb van. Tehettek volna sokkal jobbat bele, de jó ez csak egy laptop.
Webkamera képe elég jó, mikrofonja szintén jó minőség.
Hdmi-n keresztül a tévén 1080P-s filmet nagyon szépen játssza miközben a proci 20% !!! on megyen erölködés nélkül.
Az anyaga az nem rossz sztem. A zsíros kézlenyomatok azért ezen is meglátszanak.
Ha van kérdésetek tegyétek fel.
Összességében elégedett vagyok a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- ASUS ROG FLOW Z13
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest