Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
kisza25 #8872 üzenetére
Nekem tetszik mindkettő.
Az ipon-nál olcsóbbak kicsit.
Szerintem be fogok menni a típusnevekkel egy-két boltba, és megnézem őket élőben. Most van már legalább 5 olyan gép, amivel már el lehet indulni. Csak kellene egy remek ajánlat, aminek nem tudok ellenállni.Ja, és össze kell rá guberálnom a pénzt, ha nem tudom megvenni részletre. (Nem nekem lesz amúgy.)
Ami fontos, hogy külföldi szervízben is fogadják a gépet, ha baja van!
Személyes megjegyzés: a tesztek alapján én nem vennék Asus-t, ami miatt elnézést a rajongóktól!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
kisza25 #8869 üzenetére
A második Toshi az nem is annyira rossz.
A harmadik túl fényes. Az elsőben nem tudom, milyen lehet az integrált VGA...
Fura, hogy árban nincs sok különbség.
Anyám megsértődött, mert revideáltam az elképzeléseit...
Amit kinézett magának az 139e-s asus a media marktban. Ti vennétek multitól?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
kisza25 #8860 üzenetére
Hát, hm, ránézésre, teljesen ösztönből nekem az intel erősebb procis dual core tetszik. Nomármost, ezt ajánlotta már más is.
Ami fő kérdésem van, mondjuk nem Asusban, hanem egy ibm-ben (tudom, már megvette a másik cég), vagy más tradícionálisabb márkában - ajánlottak ma toshibát is -, tud valaki hasonló tudású gépet? Érdekelne, hogy árban van-e különbség.Annyi lenne még fontos, hogy ez a gép megy ki angliába, ott kel napi használatra, rohangásznak vele sokat, valószínűleg sokat fogják nyúzni, idősebb nőnek lesz, aki nem ért a linuxhoz, de nem teljesen hülye a témához. Nehéz érvekkel meggyőznöm arról, hogy egy notiban mi a fontos inkább. Próbálom most rábeszélni pl. külső optikai meghajtóra, és külső memóriatárokra, szerintem az praktikusabb. A belső memória csak a hd filmekhez kell majd szerintem leginkább.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
kisza25 #8855 üzenetére
Net, filmnézés, írás, könyvszerkesztés. Sokat cipelgetné.
Szerintem, közepes legyen, a nagyokról nem sok jót hallottam. Hallottam azt is, hogy egyes típusok nagyon felforrósodnak, rossz a hűtésük. Erről tudtok valamit? Mit gondoltok, egy optikai meghajtót nem volna érdemesebb külső meghajtóként venni hozzá?
Vannak akik Asus fanok, nekem többen is IBM-et ajánlottak. Mik a tapasztalatok?
S mit gondoltok a netbookokról?Köszönö előre is!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szeretném a segítségeteket kérni!
Kikaptam feladatul, hogy szerezzek be egy ilyen gépet. Érdekelne a véleményetek, érdekelne, mennyiben lehet egy ilyen. Érdekelne, mit tartotok fontosnak egy noti tudását illetően. Én egyáltalán nem értek hozzá. Nincs notim, és semmit nem tudok a gépekről.
Előre is köszönöm!- Mindenképpen Asus.
- Mindenképpen legalább 3 GB DDR
- Mindenképpen legalább 320 HDD
- Mindenképpen legyen benne egy megbízható DVD író.
- Mindenképpen XP-s legyen,(gyorsnak, könnyen kezelhető)...
- Mindenképpen kitűnő hangkártyával
- Megbízható LAN kártyával, vagy mit tudom én kitaláltak-e már valami újat az internetcsatlakozásokhoz... (beépített vezeték nélküli?)
- Ha lehet beépített mikrofon és kamera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest