- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Moonlight001 #4137 üzenetére
Itt megleled a drivert: [link]
A jobb oldali "general download" -ba beírva a géped adatait,hibátlanul ott vannak a driverek. -
Kovács84
aktív tag
válasz
Moonlight001 #4137 üzenetére
Az asus honlapján elérhető driverrel mi a gond?
-
HEMP
aktív tag
válasz
Moonlight001 #3362 üzenetére
Nyugi, semmi gondunk veled, de legalább rávezettünk, hogyan is kellene egy segélykérő posztot megírni!
Több gondod is akadt:
- az ATK driver -ami az oldalon van- nekem is hibás, telepítsd úgy, hogy a hardver varázslójában az internetről letöltteted vele, az "Igen, de csak most"-ra pipálva.
- a W-lan adapter típusát meg kellene keresned, bár gondolom Atheros, és a gyártói honlapról letölteni, esetleg valamely közeli típusét kipróbálni...
- a hangot meg telepítsd úgy, ahogy az iménti posztban leírtam. -
Tonyk
veterán
válasz
F3M support oldala:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F3m
Jobb oldalon, az operating system-nél XP legyen kiválasztva!
A probléma lényege az lett volna, hogy adott ugye az említett gép a maga 64bit-jével rátéve egy WinXP pro és adva van egy driverlemez, ami ugyebár berakás után azonnal reklamál a 32bit miatt, valamint kéri a Vista bármelyik verzióját.
Már bocsánat, de nekem ebből még mindig nem derül ki, hogy 32 avagy 64 bites XP-ről beszélünk.
Ahogyan javasolták is. Nézd meg everestel milyen cucc van benne, és a legjobb ha kis türelemmel felvértezve végignézegeted az fent említett ASUS oldalon a környező modelleket is háta -nagy valószínűéggel - lesz ilyen eszköz másikban is. Ha megvan letöltöd, feltelepíted.
Nekem az F5R-hez 3 cd volt. Ez egyik kimondottan VISTA driver, a másik meg XP -bár ezt a lemezen nagyvonalúan elfelejtették közölni, valami Utility CD a neve (nem emléxem, és nincs is kedvem megnézni). Nézd meg hátha lapul ott hozzá egy kis anyag.
-
Silenzio
addikt
válasz
Távol álljon tőlem a fikázás, de ezért nem szeretem az Asus-t. Feleslegesen túlbonyolítják a driver-szoftver kérdést. Egy csomó cumót kapsz, aztán ember legyen a talpán aki érti mi micsoda.
Jól értem? Csak Vista-driver volt a géphez? Ehhez már pofa kell
Nem tudok többet tanácsolni, ha az Everest Ultimate Edition szoftver (vagy bármelyik újabb verzió) felismeri az integrált webkamerát, keress rá a neten a típusra! Vagy bújd át az útmutatót ami a géphez volt! Ez egy ilyen dolog. Többet nem tehetsz. Az Asus meg, ha nem képes XP driver-cd-t adni, elmehet a búsba!A saját problémámra: az Asus oldalán lévő driver megegyezik a cd-ssel. Ellenben, amit nem értek, 64 bit és Vista nevű könyvtárakat találtam a windows xp-hez letöltött driverben. Egyre erősödik bennem a gyanú, hogy az Asus dilettánsokból áll. Sajnálom hogy ezt mondom, de még sosem voltak vele jó tapasztalataim. Win reinstall... Régebben ilyen problémám miért nem volt? Pláne ok nélkül...
-
Silenzio
addikt
válasz
Moonlight001 #3355 üzenetére
Én ugyan csak utólag olvastam ezt a remek kis párbeszédet, de tényleg ne várj mást, előadod, hogy mennyire kezdő vagy, ők pedig felvetettek egy, a hozzászólásodból logikusan kikövetkeztetett lehetőséget, mert ha külön nem is mondod hogy kezdő vagy, én akkor is erre jutottam volna. Szóval ez sztem egyáltalán nem volt lecseszés, sem evidens, mellesleg az evidenciákat általában kimondjuk - bonyolult dolgok ezek, a lehetséges hibák száma elég nagy. Én idestova 12 éve használok pc-t, mégsem volt evidens SZÁMOMRA SEM, hogy 32 bites xp-re a 64 bites hw ellenére 32 bites driverek kellenek. Mióta x2-esem van, persze az, de senki sem születik hw-gurunak. Szóval mutass egy kis tiszteletet, a türelem gyakorlásának kölcsönösnek kellene lennie: feléd ha valami triviálisat vétesz, felénk ha esetleg evidenciákat kérdezünk. Nekem is reagáltak már ilyesfajta lekezelő hozzászólásokat, és max egy
volt a válasz meg hogy közöltem: jah hát ezt tudom én is. Durva voltál, és a sértődöttségeddel másokat is megbántottál. Kicsit óvatosabban a jövőben!
A hsz-emre valaki? Tegyek fel Vistát? Mikor leszedtem a windows-t, még nem volt gond a hanggal, most meg egyértelműen hw-hibának tűnik...
-
Tonyk
veterán
válasz
Moonlight001 #3355 üzenetére
"Kedves" Moonlight!
Mielőtt az önérzetességtől szétpukkad a fejed, áruld már el hogy mi a büdös franc volt abban sértő, hogy: "Ugye nem azt akarod mondani, hogy 32bites xp-re akartad ráeröltetni a 64bites drivereket?"
Csupán rákérdeztem, hogy ugye nem szándékoztál 32bites operációsrendszerre - jelen esetben 32bites XP (ikszpé)-re 64 bites (azaz hatvannégy bites) drivert telepíteni. Ha lett volna ott valami fikázás, megérteném a kirohanásod, de így nem igazán.Második kérdés:
Ugye, azt sem vártad el, hogy hányaveti hibaleírásod után több oldalas hibalistát fogunk gépelni, hogy meg tudd oldani. Abból, amit leírtál az is lehet gond, hogy a tejföl a hűtőben van. Majd írd le pontosabban mi a bibi, majd arra írunk 5letet. Amennyiben nem esett le a tantusz, ez is egy ötlet volt. De, hogy meg is értsd : Ne próbálj 64bites drivert, 32bites rendszerre ráeröltetni.
Bocsi a kirohanásért, de ezek után ennyi járt!
-
bnss
veterán
válasz
Moonlight001 #3348 üzenetére
Nem sikerült a BIOS frissítés? Elflashelted?
-
Tonyk
veterán
válasz
Moonlight001 #3348 üzenetére
Ugye nem azt akarod mondani, hogy 32bites xp-re akartad ráeröltetni a 64bites drivereket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest