- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Szobahőn tartom. 22 - max.30. És direkt használom néha. Itt az a problémám, hogy használat nélkül esik 1%-ot. 1-2 hetente. És pont azért merítem/töltöm fel időközönként, mert a sok állás se egészséges. Más meg azzal dicsekszik,hogy sose veszi ki, mégis 100%-os 1év után is. Igaz 100% akku nincs. Max a program nem mutatja a valóságot. Én is lesek mikor 100-at mutat, mikor tudom, hogy nem annyi.
-
Béci.
csendes tag
Bocsi, már nem tudom szerkeszteni, de ha már írok ide:
Épp a minap történt, hogy minden előjel nélkül, egyszerűen leállt, nem szakszerűen, hanem mintha elfogyott volna az áram, pedig aksi is bent volt, csurig töltve, meg be is volt dugva (tudom hogy az aksinak nem egészséges, de épp fontos volt hogy hogy csak fel tudjam kapni)
Azóta nem jelentkezett, illetve nem is találok semmi rendellenességet, még a windowsnak sem tűnt fel, hibanaplóban sem, sehol, de azért kicsit megijesztett hogy már előjött az első probléma a baba gépemmel
Erről esetleg valakinek tapasztalat? -
-
fuze
őstag
Nekem a VLC-ben néha kiszürkül a kép, már ha megakadásnak számít. Viszont ez korrigálható valamilyen cache beállítással vlc-n belül. Játékoknál ilyesmit nem tapasztaltam.
Egyébként nem csak egy átfestett N széria, mert itt tudtommal komolyabb a hűtés. Emellett az összeszerelési minőség is sokkal jobb mint pl az n550jv-nek.
No igen, a visszafogottabb ROG megjelenésnek én is tudok örülni
-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest