- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz
waccamár #15793 üzenetére
Első gondolatra nekem is a hűtés hangja lenne, de ahhoz csinálhatnál egy stressztesztet, hogy meglássuk erősödik-e ez a hang, avagy nem. Töltsd le az [Aida64] -t, majd tömörítsd ki, telepíteni nem kell mert portable verzió. Ebben van a már említett stresszteszt, amit elindítva megterheled a notit. Nem kell sokáig engedned, elég néhány percig és közben hallgasd, hogy erősödik-e a hang. Ha erősödik talán jobban behatárolható honnan jön a hang.
-
waccamár
senior tag
válasz
waccamár #15792 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő, de még annyit szeretnék hozzáfűzni, hátha pontosabban behatárolható a probléma, hogy egy olyan 1-másfél méteres távolságban a géptől, pl. ha felállok, akkor már nem hallani. Ezt csak a hangerő miatt említem meg, nem tudom milyen hangosan zúg egy kondi, ha az a hibás...
-
hzcs
senior tag
válasz
waccamár #3426 üzenetére
Nekem már van tapasztalatom..
Hidd el, ha visszaküldöd, csak annyit érsz el, hogy nem lesz nálad a gép, ugyanazzal az íróval fogod visszakapni, jobb esetben egy újjal, ami ugyanolyan f*s. Én kb 6x küldtem vissza íróhibával az NSE-hez, és egyszer Hollandiába. Eredmény: NSE hol kicserélte, hol nem. Ha kicserélte, ugyanolyan maradt, mint volt, vagyis alkalmatlan a feladatra. A hollandok másra cserlték (TSST tl-l532a helyett tettek bele ts-l532m típust, ami lightscribe-os), de írni természetesen nem tud. Hiába, a samsung minőséget nem lehet űberelni (alulról).
Meguntam, aztán vettem bele saját pénzemen egy nec-et. Jelenleg 11 ezer körül lehet hozzájutni, házilag kb 5 perc kicserélni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged