- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
sharp4 #37404 üzenetére
"...Tudtok esetleg vertikális állványt ajánlani?.."
gugli a legjobb barátod, "laptop vertikális állvány"-ra nagyon sok találatot dob ki, te tudod hogy neked melyik felel meg
Nyitva/bekapcsolva kell tartanod a laptopot, beállítani, hogy a képernyő ugyan kapcsoljon ki pár perc inaktivitásod után, de maga a gép ne aludjon el. Ennyi. -
cs.zs.
veterán
válasz
sharp4 #37385 üzenetére
Nem, én nem tudok róla, nem ismerek ilyet.
Én Zenbookomban sincs ilyen lehetőség, de nekem nem is kell, és a Legionban is kikapcsoltuk (pedig ott lehetne).
Korunk pestise az adatbiztonság. Mi a bajod azzal, ha gombnyomásra ujjlenyomatot olvas, és csak a megengedett emberkéknek mutat majd bármit is? -
azbest
félisten
válasz
sharp4 #37375 üzenetére
ha a fedél alatt van, akkor nehéz lesz egnyomni.
Ha arra gondolsz, hogy dokkokon szokott lenni külső power gomb, az sajnos gyártóspecifikus. Úgy tudom jelenleg még nincs egy szabványos megoldás rá, ami univerzális lenne. Így, ha valami más gyártó type-c dokkolójával használod, akkor valsz a power gombra nem fog reagálni azon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest