Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
sharp4 #37404 üzenetére
"...Tudtok esetleg vertikális állványt ajánlani?.."
gugli a legjobb barátod, "laptop vertikális állvány"-ra nagyon sok találatot dob ki, te tudod hogy neked melyik felel meg
Nyitva/bekapcsolva kell tartanod a laptopot, beállítani, hogy a képernyő ugyan kapcsoljon ki pár perc inaktivitásod után, de maga a gép ne aludjon el. Ennyi. -
cs.zs.
veterán
válasz
sharp4 #37385 üzenetére
Nem, én nem tudok róla, nem ismerek ilyet.
Én Zenbookomban sincs ilyen lehetőség, de nekem nem is kell, és a Legionban is kikapcsoltuk (pedig ott lehetne).
Korunk pestise az adatbiztonság. Mi a bajod azzal, ha gombnyomásra ujjlenyomatot olvas, és csak a megengedett emberkéknek mutat majd bármit is? -
azbest
félisten
válasz
sharp4 #37375 üzenetére
ha a fedél alatt van, akkor nehéz lesz egnyomni.
Ha arra gondolsz, hogy dokkokon szokott lenni külső power gomb, az sajnos gyártóspecifikus. Úgy tudom jelenleg még nincs egy szabványos megoldás rá, ami univerzális lenne. Így, ha valami más gyártó type-c dokkolójával használod, akkor valsz a power gombra nem fog reagálni azon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest