- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
m.martin #38132 üzenetére
esetleg, ha a biosban ki lehet kapcsolni a gtx 1650 ti -t és helyette integrált intellel indítani, az is megérhet egy próbát. Ha intel gpu-val elindul, akkor akár a gpu hibája is lehet.
Akár win, akár pendrive linux, azok komolyabb video módokat is használtak. A memtest meg talán csak szöveges mód vagy minimál grafikás.
-
Longeye
tag
válasz
m.martin #38130 üzenetére
Ha van a BIOS-ban "beépített" memóriateszt, akkor azt le lehetne futtatni, hátha talál valamit. Érdemes 2-3 alkalommal is végigvinni, mert én már jártam úgy, hogy egyetlen teszt simán lement a hibás modulon is.
Ha nincs ilyen lehetőség, és két memóriamodul van a gépben, kipróbálnám egyszer az egyikkel, másszor csak a másikkal indítani a gépet.A CMOS törlés is segíthet persze, de ezt én sem tartom valószínűnek...
-
azbest
félisten
válasz
m.martin #38128 üzenetére
nem melegszik túl a gép? A ventilátora jár?
chrystal disk infóval meg lehet nézni, hogy a háttértár smart nem jelez -e hibát. Ezeket le tudod tölteni és kicsomagolni másik gépen is és akár egy pendriveről próbálni futtatni.
A memóriát esetleg memtesttel próbálhatod, másik gépen csinálhatsz pendrivera ilyen teszt indító környezet. Nem biztos, hogy mindig észreveszi a hibát, de egy próbát megérhet
https://www.memtest.org/ -
-
Longeye
tag
válasz
m.martin #38117 üzenetére
Szia!
Pedig a BIOS frissítést is érdemes meglépni, szerintem. Nekem pár évvel ezelőtt HP asztali gépek fagyogattak Win10 alatt véletlenszerű időközönként, véletlenszerű helyeken, tömegesen. Azon egy BIOS frissítés segített.
Most, néhány napja Debian tettem az ASUS Zenbook-omra. Ahhoz is kellett a BIOS frissítés. Enélkül nem ismert fel egy csomó eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- iPhone topik
- Minecraft
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged