- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobbal
csendes tag
válasz
samu126 #26199 üzenetére
Szia. Ha a leírást elolvastad akkor tudod már mi a szitu
nem egy leányálom! a Kingston oldalán [link] laptopod szerint ki tudod választani a ramot. Nagy valószínűséggel dualba fog működni
nekem A6-5350 procis csak 2 magos érezhető a javulás. De gondolom az A10 jobban fog hasítani
Sok fény kell, ügyes kéz és tökéletesen illeszkedő csavarhúzó. A legszebb öröm az volt mikor kiderült hogy a 2 különböző márkájú ram dualban fut. valószínűleg az órajelük teljesen egyforma. Edigital-ban tűnt a legolcsóbbak.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
samu126 #26199 üzenetére
Nekem pont ilyen gépem van (fura hogy saját maga szerinte X550, nem?)
Én is bővíteni akartam, így vettem itt apróról még egy olyat, mint ami benne van.
Gondoltam rá, hogy veszek bele jobbat (AMD A10-5750M proci tudja az 1866MHz-et is kezelni), de egy olyan 8GB kit 15-17k lett volna. Így meg 5k-ból kijött.
Én még nem szereltem be, mert nem jött meg a HDD caddy-m, de szobbal kolléga pár napja leírta a tapasztalatait egy szintén X550DP gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest