- Fotók, videók mobillal
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saca0311
tag
válasz
Haagenty #7990 üzenetére
Próbáltam linkelni de ez valami furmányos link és hiába használtam a ph! fórum link funkcióját, kaka lett.
[L:javascript:downloadfile(this,'K50AB','nb/Drivers/CMOS_Camera/CAMERA_CHICONY_VISTA32_090408.zip','3','188','0','4','CAMERA_CHICONY_VISTA32_090408.zip','0')][link][/L] -
Saca0311
tag
válasz
Haagenty #7986 üzenetére
A talánt gúnyosan értettem, nem pedig h lehet h segít...mert tuti az kell neki...asus oldalán ott van minden hozzávaló driver...nem kell össze-vissza keresgetni.
De nem tudom, mi tart rajta két napig...nekem még meg se volt a gép, csak kinéztem, már letöltöttem minden hozzá való drivert. -
Otisz
őstag
válasz
Haagenty #7975 üzenetére
Tegnap került hozzám egy ilyen laptop, és nekem minden működik rajta kivétel nélkül (Win7 van rajta).
Így egy nap után jó kis gépnek mondanám.
Ami nem tetszik benne, az a touch pad. Eddig ThinkPad-eket használtam, és azt bizony nehéz űberelni. A másik A fényes kijelző (bár ez nem Asus sajátosság) , és a full fényes külső.
A proci netezés és filmezés közben is 75 fok körüli, de ezt Everest nélkül nem is tudnám, mert sem hangja, sem a borításon/billentyűzeten nem lehet észrevenni. Tehát ebből a szempontból elég jó a borítás hőelvezetése.Lenne nekem is egy kérdésem: a DVD író helyére lehet 2nd HDD adaptert venni valahol? Egyáltalán tehető bele? (mint az IBM-Lenovo notiknál).
-
fgabor33
csendes tag
válasz
Haagenty #7975 üzenetére
Nos...Nekem is ez az Asus notebook-om az első.
A funkcióbillentyűk közül nekem is csak néhány működik pl a képernyő kikapcsolása meg a világosítás és sötétítés...a többihez nem tudom mi kell, hogy menjen.
A webcam pedig szintúgy fejjel lefelé... van egy haverom,akinek másfajta Asus notebookja van de azon is fejjel lefelé van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest