- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZoli89
tag
Azért van sztem mert kissebb felbontásban futtatod a játékokat mint ami a képernyő maximális felbontása, nekem eddig csak nvidia kártyáim voltak, abban van olyan, hogy scaling ott lehet beállítani hogy ilyen esetben mint csináljon, széthúzza a képernyőre vagy a képernyő középen futassa annyi képonton amennyire állítva van. Így a többi kihasználatlan része fekete marad a kijelzőnek. Gondolom ATI-ban is van ilyen beállítás, de nemtudom most mi a neve
A vga beállításainál kellene turkálnod
-
szegi1978
csendes tag
Szia!
A kérdésem a következő lenne. vettem egy asus k50ab-s lapit. egyébként faxául megy, minden működik rajta, de néha, főleg az indulást követő 1 órában halkan ugyen de hallatszik valami halk nyüszítő hang. nem akarok egyből szervízbe rohangálni,mert lehet hogy hülyének néznének ezzel a problémával. kérdés: nem tapasztaltál valami ilyesmi a sajátoddal?köszi a választ előre is: szegi
-
Saca0311
tag
-
ha bevállalós vagy, akkor a win 7 még inkább okos döntés - jobb, mint a vista! repülni fog vele a noti!
amúgy minden gyártónál kifogható olyan noti, ami nem annyira problémás, esetlegesen hiba nélkül mehet évekig is, akár egy fs noti is. nekem is van egy kis msi, amivel tökéletesen elégedett vagyok, de ettől még problémásnak tekintem az fs, msi és az acer notik nagyobb hányadát, sőt asus notiban is van néhány kevésbé javasolt széria. néhány gyártónál még a pocsék szervíz is rátesz egy kalappal - lásd például; msi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest