- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZoli89
tag
Azért van sztem mert kissebb felbontásban futtatod a játékokat mint ami a képernyő maximális felbontása, nekem eddig csak nvidia kártyáim voltak, abban van olyan, hogy scaling ott lehet beállítani hogy ilyen esetben mint csináljon, széthúzza a képernyőre vagy a képernyő középen futassa annyi képonton amennyire állítva van. Így a többi kihasználatlan része fekete marad a kijelzőnek. Gondolom ATI-ban is van ilyen beállítás, de nemtudom most mi a neve
A vga beállításainál kellene turkálnod 
-
szegi1978
csendes tag
Szia!
A kérdésem a következő lenne. vettem egy asus k50ab-s lapit. egyébként faxául megy, minden működik rajta, de néha, főleg az indulást követő 1 órában halkan ugyen de hallatszik valami halk nyüszítő hang. nem akarok egyből szervízbe rohangálni,mert lehet hogy hülyének néznének ezzel a problémával. kérdés: nem tapasztaltál valami ilyesmi a sajátoddal?köszi a választ előre is: szegi
-
Saca0311
tag
-
ha bevállalós vagy, akkor a win 7 még inkább okos döntés - jobb, mint a vista! repülni fog vele a noti!
amúgy minden gyártónál kifogható olyan noti, ami nem annyira problémás, esetlegesen hiba nélkül mehet évekig is, akár egy fs noti is. nekem is van egy kis msi, amivel tökéletesen elégedett vagyok, de ettől még problémásnak tekintem az fs, msi és az acer notik nagyobb hányadát, sőt asus notiban is van néhány kevésbé javasolt széria. néhány gyártónál még a pocsék szervíz is rátesz egy kalappal - lásd például; msi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért van sztem mert kissebb felbontásban futtatod a játékokat mint ami a képernyő maximális felbontása, nekem eddig csak nvidia kártyáim voltak, abban van olyan, hogy scaling ott lehet beállítani hogy ilyen esetben mint csináljon, széthúzza a képernyőre vagy a képernyő középen futassa annyi képonton amennyire állítva van. Így a többi kihasználatlan része fekete marad a kijelzőnek. Gondolom ATI-ban is van ilyen beállítás, de nemtudom most mi a neve
A vga beállításainál kellene turkálnod 

Pyttawrx