- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
conqver #25559 üzenetére
Félreértetted. Az asus a bizalom programba beregisztrált gépet meghibásodás esetén javítja és visszafizeti a gép árát is, ha a vásárlástól számított 1éven belül térdel le.
Hogy a lenovo 3éven belül (gari időn belül) kicseréli, vagy visszafizeti a gépet, ha az letérdelt, az kötelessége. Viszont a kettő nagyon nem ugyanaz. -
SMartin-HU
tag
válasz
conqver #25543 üzenetére
A kijelzővel teljesen meg vagyok elégedve. FHD matt kijelző. Sokkal többet nem tudok elmondani róla.
Nem is a hangjával van a baj, hanem hogy 3 fokozatban kapcsolja a fordulatszámot. (0, 4100, 5300) Jelenleg... és észreveszed, illetve figyeled...
A levegőt a zsanérnál fújja ki, így pont felér irányul a hangja. Gyanús, ha az oldalán fújná ki észre sem venném.
-
SMartin-HU
tag
válasz
conqver #25536 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem. Nem bántam meg hogy megvettem, de a hűtő szépség hibája itt lebeg. Hangosabb, mint bár melyik gépünk.
Viszont a hőmérséklete nagyon jó és a teljesítménye is teljesen kielégítő. Eddig semmibe nem tört bele a bicskája.
A következő projekt egy M.2 SSD lesz, amit beszerzek hozzá. Ha már benne van a foglalat
Ha konkrét kérdésed van róla, nyugodtan írd le.
Szerk.
Az előttem szólóhoz csatlakozva, igen. Tönkrement a hűtő és visszakaptam a laptop árát a Bizalom Programon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest