- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
conqver #25559 üzenetére
Félreértetted. Az asus a bizalom programba beregisztrált gépet meghibásodás esetén javítja és visszafizeti a gép árát is, ha a vásárlástól számított 1éven belül térdel le.
Hogy a lenovo 3éven belül (gari időn belül) kicseréli, vagy visszafizeti a gépet, ha az letérdelt, az kötelessége. Viszont a kettő nagyon nem ugyanaz. -
SMartin-HU
tag
válasz
conqver #25543 üzenetére
A kijelzővel teljesen meg vagyok elégedve. FHD matt kijelző. Sokkal többet nem tudok elmondani róla.
Nem is a hangjával van a baj, hanem hogy 3 fokozatban kapcsolja a fordulatszámot. (0, 4100, 5300) Jelenleg... és észreveszed, illetve figyeled...
A levegőt a zsanérnál fújja ki, így pont felér irányul a hangja. Gyanús, ha az oldalán fújná ki észre sem venném.
-
SMartin-HU
tag
válasz
conqver #25536 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem. Nem bántam meg hogy megvettem, de a hűtő szépség hibája itt lebeg. Hangosabb, mint bár melyik gépünk.
Viszont a hőmérséklete nagyon jó és a teljesítménye is teljesen kielégítő. Eddig semmibe nem tört bele a bicskája.
A következő projekt egy M.2 SSD lesz, amit beszerzek hozzá. Ha már benne van a foglalat
Ha konkrét kérdésed van róla, nyugodtan írd le.
Szerk.
Az előttem szólóhoz csatlakozva, igen. Tönkrement a hűtő és visszakaptam a laptop árát a Bizalom Programon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő