- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
conqver #25559 üzenetére
Félreértetted. Az asus a bizalom programba beregisztrált gépet meghibásodás esetén javítja és visszafizeti a gép árát is, ha a vásárlástól számított 1éven belül térdel le.
Hogy a lenovo 3éven belül (gari időn belül) kicseréli, vagy visszafizeti a gépet, ha az letérdelt, az kötelessége. Viszont a kettő nagyon nem ugyanaz. -
SMartin-HU
tag
válasz
conqver #25543 üzenetére
A kijelzővel teljesen meg vagyok elégedve. FHD matt kijelző. Sokkal többet nem tudok elmondani róla.
Nem is a hangjával van a baj, hanem hogy 3 fokozatban kapcsolja a fordulatszámot. (0, 4100, 5300) Jelenleg... és észreveszed, illetve figyeled...
A levegőt a zsanérnál fújja ki, így pont felér irányul a hangja. Gyanús, ha az oldalán fújná ki észre sem venném.
-
SMartin-HU
tag
válasz
conqver #25536 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem. Nem bántam meg hogy megvettem, de a hűtő szépség hibája itt lebeg. Hangosabb, mint bár melyik gépünk.
Viszont a hőmérséklete nagyon jó és a teljesítménye is teljesen kielégítő. Eddig semmibe nem tört bele a bicskája.
A következő projekt egy M.2 SSD lesz, amit beszerzek hozzá. Ha már benne van a foglalat
Ha konkrét kérdésed van róla, nyugodtan írd le.
Szerk.
Az előttem szólóhoz csatlakozva, igen. Tönkrement a hűtő és visszakaptam a laptop árát a Bizalom Programon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest