- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
Egyébként meg 'felesleges' bele az i5-ös proci, ha csak nem 3D-s alkalmazásokhoz kell - de ahhoz meg a gt520-as vga kevés...
-
Mr.Skynet
senior tag
Nekem erről az a véleményem, hogy ha a fórumokon ez már téma, hogy jumper és minden ok, akkor ezt a szervizek is megcsinálhatták volna 1 hónap alatt és egy jumper nem egy ~80ezres alaplap, nyilván ők sem cserélik ki a gép lelkét ha nem indokolt... magyarán csak azt akarom mondani, hogy ennyire talán nem kéne lenézni őket, hogy majd egy jumper megoldja a problémákat, ha mégis akkor az bazi nagy cink lesz.
Szerk.: lacko22: spanyoll kollégának K52J gépe volt nem JE szóval így nézve akkor már a J is gagyi nem csak a JE? Kissé kezdünk elfogultak lenni, már a komplett K52 szériát neveztétek meg legutóbbi mint hibás szériát
-
Mr.Skynet
senior tag
Az én notim, hát húh kicsit hosszú és egyben lényegtelen szotry is, nemtom mi lett volna "ha", a fórumot elnézve nem nagyon volt panasz a JR-ekre
Kecskemétre vitte a notit Budapestről a Magyar Posta (ezt nem lehetett kihagyni) az első tulajnak a Roll Computer -től vásárolva, ~2,5hónappal később én megvettem és azóta sincs vele probléma (kopp-kopp), a noti alján lévő matrica szerint 2010 márciusi a gép, a bolt májusban adta el.
Pontos típus: Asus K52JR - SX101D
HDD: gyárilag Hitachi HTS545032B9A300, cserélve vásárlás utáni napon erre: Samsung HM500JI, tervben van egy ilyen, illetve várom, hogy valahol elérhető áron legyen 750-es Toshiba, jelenleg csak ők gyártanak 750-es vinyót ami 9,5mm vastag és nem 3 tányér van benneasusnoti: teljesen mindegy melyiket említed, ha a széria ugyan az, tehát K52JE. Ez határozza meg, hogy az "alapok" mik lesznek, a utána lévő azonosító csak a specifikációt jelenti, hogy pl. milyen vagy mekkora cpu, ram, hdd, optikai meghajtó stb. kerül a gépbe, de a számunkra problémás rész változatlan, vagyis vélhetően mindegyikben ugyan az a hdd-ket rosszul kezelő alaplap került. Aztán, hogy lesznek-e majd ilyen rev. 1-2 ilyen-olyan javított vagy újabb verziók azt csak az Asus tudhatja...
-
Mr.Skynet
senior tag
Hi!
Seagate vinyókból én már bármit kinézek, nálam ahány volt annyi halt meg, a Hitachikkal picit jobban jártam abból az egyik volt olyan rendes, hogy 4 nap alatt lett bad-os és még nem töröltem a backup-ot adat költöztetés után szóval nem volt nagy gond. Érdekes, hogy WD és Samsung vinyókkal sose szívtam meg, mikor megláttam, hogy a K52JR gépembe gyárilag 320-as Hitachi van, első dolgom volt kicserélni egy 500-as Samsungra, a Hitachi meg pihen az usb rack-ben fontos adatot nem merek rábízni, csak a gari miatt tartogatom
Szerk.: Csak a poén kedvéért akinek JE gépe van és gondja van vele, ha van egy kis ideje nyomhatna egy HD Tune tesztet 2-3órát szánva a dologra. Meg sem lepődnék, ha a Seagate-Hitachi vinyók félholtak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged