- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem személy szerint nincs ilyen notim, de fordult már meg nálam néhány ebből a típusból is, és azoknál nem volt ilyen gond.
hivatalos (értem úgy, hogy az asus konfiguráláson átesett, az asus honlapjának a letöltési részlegéből letöltött, vagy az asus által a notihoz adott lemezen lévő) illesztő az általad használt 5.10.0.5717 verzió? mert találkoztam már többször olyan problémával, hogy egy új, de még az asus konfiguráláson át nem esett illesztő - ami amúgy valóban az adott típusú videókarihoz, hanghoz, hálókártyához...stb készült -, nem ment megfelelően az asus notin. az eszköz gyártójától (nvidia, realtek...stb) letöltve nem megy minden illesztő megfelelően a notin, de ha azt a verziójú illesztőt az asus a notira szabja, és eztán már az asus letöltési részlegéből letöltve, immár tökéletese működik. és ilyet nem csak asus notik esetében tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest