- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferkósza
tag
válasz
Cray Tyler #23085 üzenetére
Király
.
Ez a figura azt írja, hogy csak egy bizonyos NVidia driverrel (Asus oldalról) ment a gépe:
"Drivers for Windows 7 are sort of hard to find, but you can use some from the X550?? model's support page. Only a specific NVIDIA driver from ASUS worked for me. Others would install, but would have the yellow exclamation mark/bang in device manager. Though the NVIDIA card would work, you could not configure it through any of the normal control panel tools."
Link
Hát ez nagyon szép... Két Asus-om is volt, de mindegyik engedte, hogy bármilyen drivert felrakjak.
Mentő kérdés: mennyire ragaszkodsz a Win7-hez? Én megpróbálnám a helyedben 8.1-et, vagy ha legális a 7-esed, akkor rögtön a Win10-et, és nyáron frissítesz majd rá. Persze azért el lehet még szórakozni a hetessel addig is.
Hmm, egy másik figura is erről panaszkodik, de már 8.1-en:
"( Not sure if this matters but I had compatibility errors with my ASUS x550lb laptop on 8.1 in the past, nvidia related ones. Apparently ASUS have their own way of messing with their hardware and software. )"
Fejvakarás... -
szabonagyur
félisten
válasz
Cray Tyler #23085 üzenetére
És mi lenne ha úgy telepítenéd fel ahogy mondtam?
Sima Sp1-es Win7 feltelepít, driverek, majd a frissítése?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Cray Tyler #23083 üzenetére
Amúgy WU előtt kéne drivereket felrakni, meg nem árt követni a drivereknél a összes chipset, intel hd, nvidia driver sorrendet.
Amúgy miért nem Asus odlaláról használod a drivereket?
-
Ferkósza
tag
válasz
Cray Tyler #23081 üzenetére
Ezért próbáld ki akkor "szűz" rendszerrel, Dx9 nélkül. Elvben ugyan a DirectX-nek nem kéne bezavarnia, de fene tudja. Amúgy nekem is fenn volt egy ideig a GeForce Experience, nem csinált semmi bajt, csak feleslegesen indult el mindig, így inkább kiírtottam.
-
Ferkósza
tag
válasz
Cray Tyler #23078 üzenetére
Az nagyon nem normális. Nekem volt 740M-em, igaz, K46CB laptopban, Ivy i5-tel, SSD-vel. Villámgyors volt, mint az állat. Ráadásul 64-bites angol Win7-tel. (Igaz, legálissal.)
Szerintem nézd meg az NVidia oldaláról a legújabb driverrel, és persze előtte a legújabb Intel driverrel is. Frissítve van a Win7-ed? Én teljesen legyalulnám a gépet, felraknék egy új Win7-et (matatás nélkülit), frissíteném, aztán megnézném, mit csinál a legújabb Intel+NVidia driverrel. -
Permet Elek
senior tag
válasz
Cray Tyler #23078 üzenetére
Szedd le a Geforce experience-t. Ha ez se segít, fogadd el, hogy betölt és konfigurál a videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest