- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Üdv! A következő problémába futottam bele az előbb: laptop akkuról nem kapcsol be. rádugom a hálózatra, akkor megy gond nélkül, az akkura meg kiírja hogy fel van töltve 98%, nem töltődik. S.I.W. is látja az aksit, 20% elhasználódással, de már kb egy éve ilyennek látja. Ha kihúzom a hálózatból, akkor kikapcsol, mintha nem lenne benne akku. Ötlet? Akku tesztelőt nem tudok futtatni, mert azt kéri, hogy akkor ne legyen hálózaton, de akkor kikapcsol...
Egy hete még ment gond nélkül. Ha új akku kell, valaki tud esetleg ajánlani, mit éri meg? Utángyártottak milyenek?
Köszönöm előre is! -
eversman
tag
válasz
DonGiovanni #9762 üzenetére
Ott az akksival akkor elég nagy bajok vannak...
-
eversman
tag
válasz
DonGiovanni #9756 üzenetére
A probléma ugyan ezzel a notebookkal nálam is ez volt, de én el bírtam távolítani a rossz drivert a fönt leírtak alapján, szóval nem tudom nálad mi lehet a baj.
Már vagy 10-12 illesztőt megpróbáltam, de eddig minddel ugyan ez a hiba volt, szóval gondolom szoftveres a gond, majd csak jön valami új illesztő.
Az is érdekes, hogy pl COD6 alatt nem recseg, GTA4 közben néha rájön, audió vágás közben meg kristálytiszta. Érdekes. -
eversman
tag
Lehet suta kérdés lesz, de hátha tudtok valami okosat.
Van ugye nekem az F50SF, igen csak asztali használatra, és akksi nélkül nagyrészt. Na ugye itt az akku jobb elől van, és magán az akkun van rajta az a kis gumi akármi, amin a laptop ezen része támaszkodik. Így ha az akksi nincs benn, akkor a laptop jobb alsó sarka "lóg a levegőbe" ami szerintem annyira nem egészséges. Ugye?
Én azt találtam ki, hogy két ötforintos érmét összefogtam, és azt tettem az ominózus sarok alá, így nincs az a furcsa billegés sem, sőt a lelkem is nyugodtabb.
Esetleg valaki tud valami okosabbat az ügyben? Vagy ez így jó lesz?
Danke-Bitte! -
eversman
tag
Üdv!
Arról nem tud valaki valamit, hogy ASUS-nál miféle pixel-hiba-garancia van notebookra? Nem áll fenn probléma, csak egy ismerősöm Dell gépén volt kettő hiba, és ott rögtön cserélték az egész "felső" részt. Szóval ha valaki tud valamit, hogy ez "nálunk" hogy működik, és megosztaná, megköszönném! -
eversman
tag
válasz
tasmán_ördög #9461 üzenetére
Ha hibernálod a gépet, akkor az a memória tartalmát belementi egy hiberfil nevű fájlba a rendszermeghajtón, amit majd onnan visszatölt, ha kell. Ez annyi helyet foglal, amennyi a rendszermemóriád, de ez állandóan le van foglalva, ha engedélyezve van a hibernálás.
-
eversman
tag
nekem is sis chipsettel megy az új vas, mondjuk nem veszem észre hogy bármibe fogná, elvileg még dual-ba is viszi a ram-ot, de erre nem esküszöm meg.
A még mindig fennálló probléma: mért van az, hogy hang-driver nélkül tiszta a hang, de a legfrisebb driverrel meg recseg ropog. Okék oké hogy driver hiba, de lehet ezzel kezdeni valamit?
Danke.szerk: tévedtem, tényleg nem dual, de ezen nem fogok sírni
-
eversman
tag
Na még egyszer, hátha most valaki tud segíteni:
Múlt héten érkezett meg az F50SF-JX061X drágaságom, win 7 fel, minden frankón működik, kivéve két apróságot:
1. Ha elindítok valamiféle videót, akkor a win állít valamit a színhasználaton, vagy valami ilyesmi. Ennek gondolom van valami oka, de mi az? ki lehet ezt valahogy iktatni? ki kell e egyáltalán?
2. a win felismerte magától a hangeszközt, szólt szépen, de gondoltam csak felteszem a hivatalos drivert. Amint feltettem elkezdett recsegni ropogni, fülhallgatóval is. Gyorsan letöröltem, akkor megint minden normális. Elvileg jó drivert tettem fel. Ötlet ezzel kapcsolatban?
Danke-bitte! -
eversman
tag
válasz
veloscsont #9233 üzenetére
én is valami ilyesmit próbáltam leírni fenn
-
eversman
tag
Sziasztok!
Múlt héten érkezett meg az F50SF-JX061X drágaságom, win 7 fel, minden frankón működik, kivéve két apróságot:
1. Ha elindítok valamiféle videót, akkor a win állít valamit a színhasználaton, vagy valami ilyesmi. Ennek gondolom van valami oka, de mi az? ki lehet ezt valahogy iktatni? ki kell e egyáltalán?
2. a win felismerte magától a hangeszközt, szólt szépen, de gondoltam csak felteszem a hivatalos drivert. Amint feltettem elkezdett recsegni ropogni, fülhallgatóval is. Gyorsan letöröltem, akkor megint minden normális. Elvileg jó drivert tettem fel. Ötlet ezzel kapcsolatban?
Danke-bitte! -
eversman
tag
Akkor ezek szerint én se nyúlok mellé, ha őt választom: K70IO-TY074L ?
-
eversman
tag
Szevasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Most állok új noti vásárlása előtt, mert már a régi kicsit megöregedett.
Az elvárások olyanok, hogy egy 24 colos monitorral megbirkózzon, autocad, civ3d és egyéb tervező programok ne izzasszák meg, és azért játszani is tudjak vele unalmasabb perceimbe.
így hirtelen őt néztem ki:
Asus K70IO-TY074L ASUS Notebook 17, 3" K70IO-TY074L HD+ LED
Vele annyi lenne a bajom, hogy nem igazán tudom, hogy ez a videokártya mit bír. Valaki esetleg nyúz már ilyen gépet?
Vagy ilyen árkategóriába valami jobb ötlet esetleg?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged