Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
christofer
csendes tag
válasz
VateRicsi
üzenetére
Az a helyzet hogy a mobil i5-ös processzorok azok csak 2 magosak. A megtévesztő az hogy a 4 szál van benne,de a processzorban található tényeges magok száma csak 2. Tehát akkor csak 8 GB-ig lehet bővíteni az i5-t.az i7-t pedig 16GB-ig. A nagyobb Hz számú ramokat én is úgy értettem hogy a benne lévőt is cserélem nagyobbra. De persze ha az alaplap többet nem kezel akkor fölösleges.
-
christofer
csendes tag
válasz
VateRicsi
üzenetére
Köszi a részletes választ.
A billentyűzet leszedős megoldásról már hallottam.
Bíztam benne hogy legalább egy szabad modult találok lent.
De a lényeg közben aida64-el megtudtam hogy Samsung memória van benne.
1333-at már a vásárláskor tudtam. Viszont a program azt írja csak 1333Mhz-ig támogatja az alaplap a memóriát. Erről mit tudsz? Mert én már gondolkodtam a gyorsabb memória cserén is.
Én is későbbre terveztem a bővítést de olyan hírek rebbentek fel, hogy drágulni fognak jelentősen a memóriák árai ezért lett ilyen sürgős nekem. -
xlinux
tag
-
feketeibiza
tag
-
alapz@j
tag
válasz
VateRicsi
üzenetére
Nem tartozik garanciális körbe a bővítés, azaz nekem kellene elvinni a szervizbe (ami csak hétköznap délelőtt és kora délután van nyitva) és fizetnem is kellene érte. Ennek ellenére ezt az Asus pofátlanságának tartom, mert a.) nem a papírforma szerinti kiépítésben árulják a termékeiket*, illetve b.) a felhasználói bővítésre szánt slotot használják el gyárilag, nem a rejtettet. Továbbra is fenntartom, hogy nagyon jó ez a gép, csak ilyen apró bosszúságok vannak vele**.
* sajnos el tudom képzelni, hogy ezek az itthoni / ká-európai terjesztésre szánt olcsósított változatok, mert a kbd alatt, ami a legkönnyebben elérhető slot lenne, tényleg ott van a modul helye kivágva a lemezből és a nyákon is ott vannak a forrasztások, csak nincs ott a keret, ami befogadná a memóriát. Spóroltak rajta 3 dollárt, ezer eladott példánynál az már már 3 kiló

** pölö továbbra is nagy szívfájdalmam, hogy a géphez mindenhol hirdetett és adott ROG hátizsákba nem fér bele a gép. Ezzel is futok még egy kört a support-nál, érezzék a törödést

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vagyok. 

Pyttawrx