Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Szia, de akkor nem a win10-et akarná telepíteni?: d Én a 7-et fel is raktam, csak sehogy se volt touchpad. Közben rádobtam jobb híjján a 10-et, ott se volt touchpad, aztán miközben belementem Gépház/Egér beállítások billen, valahogy megjelent. De hogy milyen hulladék olvasó van ebbe. Zúg pörög, de vmi rohadt lassú. A kép okádék volt, na de aztán felrakta a VGA driverjét is a lemezről (automatikusan telepít, és szinte minden egyes után indítja újra a gépet, magától : D), de még mindig elég tré. A legnagyobb problem, hogy fényes a kijelző... és iszonyat ratyi. Maxra nyomtam a fényerőt, de nagyon kevés neki:d Közbe rájöttem hogy a touchpadon nem csakk akkor a jó a klikk, ha az alján lehet könnyen benyomni, hanem szinte akárhol (mert akkor nem kellene lenyúkálni) Cöhh. De hát ezek óriási kiváltságok úgy látszik. Hihetetlen hulladék. De jó hogy nem volt notebookom sose, csak a baj lenne vele mindig. Sok száz ezerért meg nem szabad ilyet venni, azzal is csak a baj lenne.
Vagy csak tényleg csalódni kell az Asusba ilyen árkategóriában. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha 40e-el többért lévő i3-as, Geforceosat hozzuk el, az is ugyanilyen szar lenne. És a képe se lenne sokkal jobb. Óh és még hogy a HD4400-as milyen jó, meg tök király alap dolgokra és jó lesz az. Aha. lehet, csak nem ilyen fényes okádék kijelzőn. (Pedig tudtam hogy fényes, de HD meg stb. - HD kijelző, aha....
Szerintem 8 éve jobbakat adtak ennyi pénzért. Láttam már Acert, Fujitsut, Toshiba-t (Utóbbi AMD Sempron 2 magos, 2 vagy 3GB rammal, szal nem mostani darab és nem rémlik hogy ilyen lett volna...Windows 7-en. Hoppá.) Kíváncsi leszek, aki használná mit szól majd hozzá. Ha kész lesz, mert lassan 1 órája telepítget a cd-ről.Win7--et megnéznék még rajta majd lehet, ha van vmi tipp Touchpadra!? Bár mondom a pendriveot se ismerte fel, se azt a alap kis semmi Wifi/LAN-t. A 10 legalább már azt dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vagy csak tényleg csalódni kell az Asusba ilyen árkategóriában. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha 40e-el többért lévő i3-as, Geforceosat hozzuk el, az is ugyanilyen szar lenne. És a képe se lenne sokkal jobb. Óh és még hogy a HD4400-as milyen jó, meg tök király alap dolgokra és jó lesz az. Aha. lehet, csak nem ilyen fényes okádék kijelzőn. (Pedig tudtam hogy fényes, de HD meg stb. - HD kijelző, aha....
Pyttawrx