- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Üzletben lett véve, de tán említettem is. 72 óra ilyenkor mire vonatkozik? Csere/ráfizetés, levásárlás max, gondolom. Touchpad Win10 alatt működik. De ott is csak egy idő után dobta be megint. Lehet frissíti és menet közben tölti be magának, vagy netről, de egy darabig ott sincs : d
-
Hmmm1
aktív tag
-
Hmmm1
aktív tag
Jajj ez naívság amit mondtok. A gép hardver elemivel nincs baj, sőt elég jó a kis 2 magos proci benne, meg a 4gb ramra sincs panasz. Hivatalos helyen adták. Mond nekik hogy miért adnak olyat akkor ami nem is létezik. Asus a fasz emiatt is szerintem. De mondom nem lényeg X541S van ráírva, magyar billes. Az 1-es kavart be de valójában ez X540S - olyan meg már van csomó helyen és kapható.
Meg lett nézve, de fene se gondolta hogy iylen szar konstrukció és hogy ilyen kijelzőt tesznek bele. Egy 8 éves laptopnak jobb a képe, meg a színekHát hol HD ez. Ráadásul Asus promó videói és mindenféle YT lett nézve, ott valahogy nemígy nézett ki. Egyedül a hang ami tök jó : D Legnagyobb gond mondom a kijelző, ha az nem ilyen lenne, meg a színek... Azért mert ez csak 100k-as laptop jobb esetben is még nem kéne ilyen trágyának lennie. 100k-ért már tudom hogy jobb laptopot veszel, csak max nem lesz ilyen "szép" kívülről, de hogy a képe jobb lesz és masszívabb az biztos. - Most mutattam valakinek, egyből amit észrevett hogy milyen silány a dvd meghajtó benne, már az a műanyag része. Mutatja a 8 éves laptopját, pedig az is műanyag... de mégis volt különbség jócskán és még nem is volt olyan hangos se. Mondom oké, ez a legkevesebb, engem pont ez nem érdekelne annyira.
Az meg hogy mti támogat meg mit nem, egy baromság, és a hülyéket megetetik vele. Meg a szar Win10-el. Mert ezt mondták nekem, részben idézem: aki a win95-t tudta kezelni az a 7-et is, de a 10-nél már minden másképp van, meg hogy néz ki. Bill gec*. Ami 25 éven keresztül működött azt cseszik el a .... -ók" És van benne igazság szerintem. Az kell hogy menjen rajta a net, office és a film, ehhez nem kell Windows 10. És ahhoz nem kell húh de nagy driver. Mert a VGA-t leszámítva max, MINDENT fel kellett vonla hogy ismerjen még egy 2009-es Windows 7 is. Ezt nem értem. Support ide vagy oda. Ja meg hogy a szokásos baromság telepítésnél, hogy még véletlensül se rakd fel a másik OS-t, ami nem 10. Még szeirntem a 8-al is a baja lenne. Meg hogy MBR UEFI/EFI baromság és hogy az már a retek hardver által nem támogatott (alap esetben) így simán nem tudsz rátelepíteni amit akarsz. Ez is egy baromság. Mire jó, minek kellett? Csak azért hogy rákényszerítsenek mit használj.
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
szaboi6512 #27693 üzenetére
Szia, de akkor nem a win10-et akarná telepíteni?: d Én a 7-et fel is raktam, csak sehogy se volt touchpad. Közben rádobtam jobb híjján a 10-et, ott se volt touchpad, aztán miközben belementem Gépház/Egér beállítások billen, valahogy megjelent. De hogy milyen hulladék olvasó van ebbe. Zúg pörög, de vmi rohadt lassú. A kép okádék volt, na de aztán felrakta a VGA driverjét is a lemezről (automatikusan telepít, és szinte minden egyes után indítja újra a gépet, magától : D), de még mindig elég tré. A legnagyobb problem, hogy fényes a kijelző... és iszonyat ratyi. Maxra nyomtam a fényerőt, de nagyon kevés neki:d Közbe rájöttem hogy a touchpadon nem csakk akkor a jó a klikk, ha az alján lehet könnyen benyomni, hanem szinte akárhol (mert akkor nem kellene lenyúkálni) Cöhh. De hát ezek óriási kiváltságok úgy látszik. Hihetetlen hulladék. De jó hogy nem volt notebookom sose, csak a baj lenne vele mindig. Sok száz ezerért meg nem szabad ilyet venni, azzal is csak a baj lenne.
Vagy csak tényleg csalódni kell az Asusba ilyen árkategóriában. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha 40e-el többért lévő i3-as, Geforceosat hozzuk el, az is ugyanilyen szar lenne. És a képe se lenne sokkal jobb. Óh és még hogy a HD4400-as milyen jó, meg tök király alap dolgokra és jó lesz az. Aha. lehet, csak nem ilyen fényes okádék kijelzőn. (Pedig tudtam hogy fényes, de HD meg stb. - HD kijelző, aha....
Szerintem 8 éve jobbakat adtak ennyi pénzért. Láttam már Acert, Fujitsut, Toshiba-t (Utóbbi AMD Sempron 2 magos, 2 vagy 3GB rammal, szal nem mostani darab és nem rémlik hogy ilyen lett volna...Windows 7-en. Hoppá.) Kíváncsi leszek, aki használná mit szól majd hozzá. Ha kész lesz, mert lassan 1 órája telepítget a cd-ről.Win7--et megnéznék még rajta majd lehet, ha van vmi tipp Touchpadra!? Bár mondom a pendriveot se ismerte fel, se azt a alap kis semmi Wifi/LAN-t. A 10 legalább már azt dobta.
-
Hmmm1
aktív tag
Másik fajta meg fel se megy, mert telepítés elején cd/dvd meghajtónak vagy vmi szarnak a driverje hiányzik neki anomália... Biosba amit lehetett szerintem megpróbáltam, de semmi. Hogy mennyire utálom ezt, már most dobnám ki. Hihetetlen komolyan. Olyan "pc" amit nem te kezelsz, hanem ők, meg hogy mit tegyél rá? Mert a másik nem működik. WTF. Fogadni merek hogy akármelyik és 2-300k-s notiknál is ezt csinálná... vágni is kéne fejbe vele az Asusnál, Intelnél aki így csinálta, hogy nem tud simán menni és nem azt csinálja amit te akarsz. Mer azé' mer 2016-os gép, nem lehet már Win7-et használni rajta? Meg zéró support. És még USB se volt, így még ha lenne is driver nehezen lehetne telepíteni
-
Hmmm1
aktív tag
Hali. Valaki tudna segíteni? Lett egy Asus noti vége, végül egy gyengébb változat, elméletileg X541S - de fut A és F541S alatt is. Vagy Simán X540S.
Most az Asusnak tényleg ilyen nulla a termék támogatása ezen noti felé? Mert konkrétan X541S-t ki se ad, X540S van. De ott is csak Windows 10-t lehet választani. Kajak úgy vannak megcsinálva már ezek hogy Win10-en kívül mást ne lehessen normálisan használni rajta, vagy hogy van? Windows 7 rá lett telepítve, de jelenleg a touchpad meg se mozdul, semmilyen pendrive-t nem ismer fel, konkrétan azt se amiről ment a setup előtte. Maga a meghajtót se adja be. Egér nuku, már telepítés közbe se volt touchpad. Próbáltam FN key-el, de touchpad ott nincs letiltva. Egér beállítások közt is néztem, nincs ott a Hardvernél. Most ennyire zéró lehetőség van Win7-en ezeknél a kis egyszerű notiknál? Asus részéről gondolom semmi, hiába is kerestem, + google se sokat dobott. Csak azt se értem, hogy kis egyszerű alap noti, mi az hogy egy frissített windows 7, nem is az első verziója, nem ismer fel semmit? Nem hinném hogy olyan bonyolult és nem tudom milyen hardver elemekből áll, hogy a megjelenítőn és a billen kívül egy rohadt usb-t és egér támogatást se tudjon adni... Mi ez? Van rá megoldás, hogy normálisan lehessen Win7-et használni rajta, vagy nem? (vagy hogy tudják ennyire erőltetni a Win10-et?) Az oké, hogy asztalinál bizonyos Intel cpunál már nem volt alapból vmi usb támogatás, de még arra is fel lehet tolni win7-et és megy minden rendesen, akkor itt?: )
-
Hmmm1
aktív tag
Szia, köszi a választ. Ja én is úgy láttam vannak trükközések. A 002-es végű meg nem magyar billentyűzetes. Majdnem benéztem én is. Nézd meg. Árukeresős vélemények közt is írják, illetve azt hiszem eMAGon is írják értékeléseknél. Nincs is odaírva a címbe hogy magyar, hát így persze hogy nem magyar. Csak sokan nem is gondolnák, hogy ha nincs ott, akkor nem is olyan (magyar)
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x540la-xx002d-p327644295/#velemenyek"Azért van fekete-ezüst-nek elnevezve, mert sokan óckodnak, ha meglátják, hogy arany!
Azt hiszik, valami giccses termék, rá se mennek."
Áh ez szerintem butaság lenne, miből gondolod hogy így van?: ) -
Hmmm1
aktív tag
Tiszta vicc ez az egész s*arság komolyan. Már annyi boltot felhívtam. Annyi modellt megnéztem. Hogy lehetnek ilyen patkányok, hogy nem használnak normális képet. Mintha a neten minden műszaki cikknél sose lehetne hinni a képnek, mert már lassan az van.Asus X540 laptopot vennék i3-as cpuval, aranyozott kivitelben, a színt illetően, de ami 1000%-ig biztos hogy olyan.
KATT!Ez megint egy új modellszám, amit eddig nem néztem, de pl itt már Feketét írnak a szövegben, a Ezüst és szürke helyett.
Persze a kép mindenhol ez a aranyozott, kávés szín. És a címekben össze vissza írják oda hogy milyen szín, de egyik se enged arra következtetni hogy biztos olyan lesz mint ami a képen van
KATT!
Ha valaki tudja 1000%-ig biztosra, hogy ebbe a szériába melyik ilyen színű (arany, barnás), i3-as cpuval, 100%-ig magyar billentyűzettel, az kérem írja meg. -
Hmmm1
aktív tag
Senki nem vett ilyet BlackFridaykor mondjuk? - Most is kerestem, de nagyon eltérnek a modell számok, hiába van YT-n ugyanezzel a configgal, és a szín is ok, ha más típusszám alatt fut. -
Hmmm1
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki hogy ez a típus számú notebook pontosan hogy is néz ki, milyen színű:
ASUS X540LA-XX004D
KATT!
Vicc hogy semelyik üzlet nem tudta megmondani és még Asus se (bár az csak szervíz elméletileg)Se E-Digitalnal, sehol nem tudták pontosan megmondani és egy nagy kavarodás az egész, mert mindenhol azt írják, oda hogy fekete-ezüst, ezüst. stb. De a képeken meg nem az van. Nekem az a aranyozott, barnás kivitel kellene, s nem szeretném hogy tényleg valami ezüstös színt küldjenek. Asus honlapján a reklámokon két színt mutat, de ráadásul több is van belőle mint kettő.
Illetve azt lehet tudni hogy ennél a típusnál, 004D végűnél, a magyar billentyűzet hosszú ékezetes, és a billentyűzet típusa Chicklet keyboard? (Expertben ha jól emlékszem a Celeronos változatnak jobb billentyüzete volt, mint ami i3-assal futott, bár az lehet nem X540-es volt. AKkor még nem néztem. Viszont sokkal gagyibb volt, mert a gombok útja nagyon rövid volt. Remélhetőleg ez a XX004D végűnél olyan a bill, ahol érezhetően, van útja a gombnak, pont amennyi kell (Ha jól tudom ez a Chicklet keyboard)
Csak mert a 002D végénűnél azt írják például itt, hogy nincs ékezetes betű, tehát az a típus elméletileg nem is magyar billes. http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x540la-xx002d-p327644295/#http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=ASUS+X540LA
Csak ebből van egy pár fajta és mintha az a aranyozott, barnásban is két különböző árnyalatú lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged