Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
NTonee
üzenetére
Koszonom szepen mindenkinek, hat igez nem ment tul konnyeden, mert utanna meg a sprinter is irogatott h. Kesik lehet nem is hozza ma..
de nagy volt az orom, egyertelmuen latszodott minden a zsugorfolian at is, minden megfelelt a cn145d tipusnak! Ennel nagyobb meglepetes mar csak akkor fogadott amikor kibontottam, hihetetlen hogy meg tudnak laptopot ilyen szepen csinalni, eloszor aztbhittem az egesz fem olyan hideg es szalcsiszolt egyszeruen gyonyoru taln meg a tapintasaeol is azt lehet binni, am egy egyszeru kopogtatas utan egyertelmu hogy az egesz muanyag, ami egyaltaln nem baj. Oprendszer meg nincs rajta szova meg nem elveztem ki, csak fogdoshattam..
eddig a legeslegjobbb ami tetszik az a billenytu hatter vil. Egyszeruen varazslatos az a piros feny, gyonyoru.. viszont valahogy veletlen sztem kikapcsoltam, mert soha nem kapcsol be nemtudom miert, ha valaki tudja a megoldast kerem segitsen
tenyleg minden lrima ranta hihetetlen egy gepezet! Massziv, nem tul nehez, hihetetlen eros zsaner minden ok rajta. Talan egy kis negativumot tudok rola mondani de tenyleg az is ngyon kicsi az hogy osszeszdi az ujjlenOmatokat fedlap meg billentyuzet meg touchpad is, de ugy gondolok nem hibaja
ha valakinek kerdese van a lapossal kapcsolatban nyugodtan keressen, szivesen segitek
en is nagyon szepen koszonom a sok sok valaszt es segitseget, a vegen megerte es beerrett masfel honap nem kis gyumolcse 
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de nagy volt az orom, egyertelmuen latszodott minden a zsugorfolian at is, minden megfelelt a cn145d tipusnak! Ennel nagyobb meglepetes mar csak akkor fogadott amikor kibontottam, hihetetlen hogy meg tudnak laptopot ilyen szepen csinalni, eloszor aztbhittem az egesz fem olyan hideg es szalcsiszolt egyszeruen gyonyoru taln meg a tapintasaeol is azt lehet binni, am egy egyszeru kopogtatas utan egyertelmu hogy az egesz muanyag, ami egyaltaln nem baj. Oprendszer meg nincs rajta szova meg nem elveztem ki, csak fogdoshattam..
en is nagyon szepen koszonom a sok sok valaszt es segitseget, a vegen megerte es beerrett masfel honap nem kis gyumolcse
Pyttawrx