Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Thx.
És azt nemtudod, hogy a megosztott VGA memória ami nekem 128, azt hogy lehet kevesebbre venni mert nem találtam sehol.
Így is szegénybe van 512Mb ram amiből így marad 384, de úgy se használom ki az a 128mb-ot.
Majd veszek még bele egy 1Gb-os modult, de még kicsit később. -
Csigger
őstag
sajna ez a vistás driver nem sokat segített! :S egyszer már próbáltam, a win 7 felajánl ugyan az update-ben egy drivert de azzel meg olyanokat csinál a vas, hogy fekete képernyő aztá kiírja, hogy a képernyő leállt, de újra indult! szal nemtom, a driver pakkokra meg azt mondja, hogy nem talál eszközt, és ezért leáll a telepítő!
-
Csigger
őstag
köszönöm szépen, megpróbálkozom vele! olyan gondom van, hogy mondjuk ha beállítok neki képernyőkímélőt akkor fekete lesz a kép és kifagy, vagy ha hibernálni akarom akkor ugyanez! az a baj az nvidia féle driver pakkokkal, hogy nem ismeri fel az eszközt!
köszike mégegyszer a helpet, megpróbálom! -
yakita
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Ne félj nem fogok az xp-vel jönni
! Vista párti vagyok.
Na holnap, ha megvettem, majd nyilatkozok az első benyomásról, sok véleménnyel nem igazán találokoztam még erről a notiról. Reméljük nem fogok vele befürödni. Mondjuk a mostani notim egy Fu-Si. Mikor vettem mindenki úgy félt tőle, mintha a sátánt venném meg, aztán még mindig működik. De már cserére szorul. Na mégegyszer köszönöm!
-
hy
köszi a választ majd még meglátjuk mire elég az anyagi keret illetve lesz-e olyan cserés srác aki beszámítja az 2*512ramot meg a sempron procit
winyo meg........ hát
szeretnék egy SSD-t és akkor ugrálni is lehet a laptoppal mint régen a T-online-s reklámban
a ide winyo meg mehet külső keretbe ---> pendrive
de az SSD nagyon sokba kerül és nem biztos van az én laptopomba való -
helenne
tag
sziaaaaaa!
megvan az Asus K50IN-SX002L.nagyon tetszik! sajna nincs összehasonlítási alapom, mert ez a 1. laptopom, de pöpeckicsit kínlódom vele, mert pl képtelen vagyok a webcamot beállítani az msn-en, de finom puha bill, magyar kiosztás, a numerikus billentyűzet remek...csak a számológépet nem tudom beüzemelni.....szóval kisebb zűrök...az én saram szerintem
A lényeg...jó kis szerkezet! -
-
viktoriokid
csendes tag
fizikai memóriánál 1 GB-ot ír.
Operációs rendszer neve Microsoft Windows XP Professional
Verziószám 5.1.2600 Szervizcsomag 3 build 2600
Operációs rendszer gyártója Microsoft Corporation
Rendszer gyártója ASUSTeK Computer Inc.
Rendszer modellje X51RL
Rendszer típusa X86 alapú PC
Processzor x86 Family 6 Model 22 Stepping 1 GenuineIntel ~1862 Mhz
BIOS-verzió/-dátum American Megatrends Inc. 204, 2008.02.25.
SMBIOS verziója 2.4
Windows könyvtár C:\WINDOWS
Rendszerkönyvtár C:\WINDOWS\system32
Rendszerindító eszköz \Device\HarddiskVolume1
Területi beállítások Magyarország
Hardverabsztrakciós réteg verziószám = "5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)"Teljes fizikai memória 1 024,00 MB
Szabad fizikai memória 421,77 MB
Teljes virtuális memória 2,00 GB
Szabad virtuális memória 1,96 GB
Lapozófájl mérete 2,12 GB
Lapozófájl C:\pagefile.sys -
viktoriokid
csendes tag
Asus X51RL ID:1A
BIOS típusa AMI
BIOS verzió 202
Rendszer BIOS dátuma 10/15/07
Video BIOS dátuma 07/03/12Alaplap tulajdonságai:
Alaplap azonosítója 63-0100-000001-00101111-101507-RS400$T12R0000_BIOS DATE: 10/15/07 VER: 202
Alaplap neve Asus X51RL Series NotebookFront Side Bus tulajdonságai:
Busz típusa Intel AGTL+
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 133 MHz (QDR)
Effektív órajel 533 MHz
Sávszélesség 4265 MB/mpMemóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa DDR2 SDRAM
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 333 MHz (DDR)
Effektív órajel 666 MHz
Sávszélesség 5326 MB/mp -
XSiGma
aktív tag
Hát nemtudom én azért ennyi pénzért elvárnám hogy ne a legolcsóbb nyikorgó-kopó műanyag legyen a burkolat.Egyik ismerősöm hasonlót vett,neki is kopik,egy másiknak meg volt esze és HP-t vett,már kézben tartani is sokkal jobb érzés,de lehet csak nekem vannak ilyen emberfeletti elvárásaim..
2.kérdésre valakinek ötlete?Az fontosabb lenne... -
áááá, most nézem, hogy az a6v letöltési részlegébe becsempészték az a6k leírását is, és én azt linkeltem! mondjuk a te szempontodból nincs jelentősége, a valós leírás szerint az a6v hátulján is van 15 pin d-sub vga port - ez kell neked az asztali monitor csatlakoztatásához! a tv-out amit említettél, az s-video csati, az nem asztali monitorhoz van!
-
-
borsi
tag
Hali!
F8TR ügyben nem tudod esetleg, xp felmegy rá? Próbáltam telepíteni, de kékhalállal megáll a telepítő.
Valami gondom van a laptoppal, 10-20 másodpercenként akad néhány tized másodpercre egy netes kockajáték. Nagyjából ilyenkor mindig megfigyelhető a vinyólámpa felvillanása. Próbáltam hekkelgetni a vistát, de elegem van. A régi celeroncsos Toshibám akadás nélkül dolgozik, igaz xp-vel.. Keresnék valami megoldást az eladáson kívül, ha valakinek van tippje, szívesen fogadom. -
-
hossszú
őstag
Működött néhány napig minden probléma nélkül, egyszer mindenféle előzmény nélkül átváltott a képernyőfelbontás ha jól emlékszem 320x240-re és 4bitre.Semilyen trükkel sem sikerült visszaállitani normál felbontásra.Gondoltam egyet, mivel úgy sem sok minden volt a gépen újratelepitem, na azóta ez lehetetlen, már telepités közben kéken elhalálozik.Egyedül XP Home-t tudtam rátelepiteni de az is driver telepités közben meghalt.
Röviden ennyi, ha van valakinek ötlete szivesen veszem, én kifogytam. -
djadji
senior tag
Szia!
Igen-igen.. persze... F8TR.. bocsi.
ÉS ezt a 3470est nem is látom sehol? Mert mindenhol 3200van, eszközkezelőben is, mind2 VGAnak ezt írja.
Ha elkezdek futattni valami erősebb 3Dt akkor lép be mint 3470? Akkor lemérem mégegyszer 3DMarkkal, mert eddig nem tapasztaltam hogy valami "atomerőmű" belépett volna kiegészítésként...Szóval valahol lehet ezt ellenőrizni hogy valóban tud működni az a 3470?
És köszi szépen a tájékoztatást.
-
Hát én most épp memóriával szívok. Asus fórumon írta egy dán srác, hogy simán belerakott az A6Rp-ben 2x2Gb ramot. Nekem sajnos csak 1x2Gb sikerült, és nem ismeri fel a mellé rakott 512-eseket. Igaz, azok 533-asok, a 2Gb-os modul meg 667-es. Nem tudom az okozhat-e gondot. Most próbálok egy másik 667-es modul keríteni mellé, megnézni, hátha úgy működik a dolog.
-
Wandamme
tag
szándékos volt az áfa nélküli ár.bővítés szempontjából érdekelt volna a memória, de mivel most nincs rá pénz így nem annyira fontos. ha meglesz a gép akkor már úgyis tudni fogom hogy milyen van benne, és tudom hogy mivel bővítsem. a processzor milyen? nem volt még dolgom amd procival sem asztaliban sem laptopban.bár még laptopom sem volt.
-
törölt tag
Újratelepítettem őket, és így már működik. Nem tudom mi zavarhatta be, mert amikor még nem tettem rá semmilyen programot, vírusírtót stb., akkor működött még... Mindegy, megoldódott.
Még egy kérdésem lenne, hogy ennek a laptopnak meddig kellene működni akksiról? Nekem olyan másfél órát bír, ha nem játszom rajta, csak netezek. Egyébként úgy csinálom, hogy ha 10%-ra merül, akkor hálózatra kapcsolom, majd mikor maximális töltöttséget eléri, kihúzom. Eddig olyan 5 alkalommal volt teljesen feltöltve, olvastam vhol, hogy olyan 20. töltés környékén éri el a maximumát.
Van még egy problémám is. 3dmark05 nem indul, vmi application hang-ra hivatkozva, 1002-es eseményazonosítóval, kategória (101). -
nixx-21
őstag
és mik azok a bizonyos keretek? ebbe mondjuk bele lehetne rakni egy P8400-ast?
(majd idővel ha már a T5750 kevés lenne és már nem lenne rajta gari)
tudom h nem arra vannak kitalálva de mondjuk amit a prockó menne alapfesszel az nem lenne rossz mert akkor soakt nem emelkedik a hőmérséklet és mégis plusz teljesítmény lesz belőle természetesen ezt sem 24/7-benolvastam tesztet róla és elvielg a SiS chipset annyire nem fogja vissaz mint ahogy azt általában szokták tenni
-
ácées
csendes tag
Asus x59sl és xp van rajta sp3al az illesztők pedig fent vannak rajta az eredeti cd\dvd ről lett felrakva minden és tudomásom szerint ezen kivül minden más müködik fn+ al vagyis mégsem mert van 4 funkcio bill fent a kikapcs mellett többeközt az emlitett tapipad kikapcsoloja is és azok nem reagálnak nemtom mi lehet a baj
-
ácées
csendes tag
Hello!
Köszi a választ!
Sajnos igy sem müködik a letilto gombvmi más 5let ?
A fényerőt már sikerült lejjebb állitanom de vmiért vissza állt maxra még jo hogy most megnéztem de nekem még igy is fura lehet h csak azért mert a régi "doboz" monitorhoz vagyok hozzászokva ...
ácées
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest