Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
- 

igen; a bios szerint az átviteli mód rendben van! 
 az eszközkezelőben a merevlemez tulajdonságainál is ellenőrizd le a tényleges átviteli módot, ott is dma/ultra dma kell, hogy szerepeljen, mint aktuális átviteli mód!
 ha a dma/ultra dma átvált pio módba, akkor szokott jelentősen belassulni a rendszer.
- 

fatal` titán Nem hiszem, hogy ez lenne a gond de nézd meg a Vistaban az eszközkezelőben, jobb klikk a vinyón -> Properties -> Policies (2. fül) -> És nézd meg hogy az írási gyorsítótárazás be van pipálva. Vinyó élményindexe nem lett kisebb, mint korábban? Bár ettől még a telepítésnek nem kéne ilyen rohadt lassúnak lennie. BIOSban nekem minden AUTOn van a vinyónál, egyedül a 32bit Data Transfer Van Enableden. PIO Mode 4, Async DMA: MultiWord DMA-2, Ultra DMA: Ultra DMA-6. Bár utóbbiak a vinyó tulajdonságai gondolom. A notim egyébként egy Asus F5SL. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- DXRACER Prince L gamer szék
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de azt hittem túl vagy rajta
 de azt hittem túl vagy rajta  

Pyttawrx
 Pyttawrx