Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Senkinek nincs ötelet arra, hogy laptopot hoyg lehetne második monitorként használni?
-
djadji
senior tag
Lennen nekem is egy gondom. VAn egy ASUS F8TR notim.
Szeretném használni második monitorként egy asztali gépre csatlakoztatva. (hagyjuk hoyg miért, most erre kellene használnom).
Hogy tudom (meg tudom e) ezt tenni?
Gondoltam arra, hogy valami USB-USB kábellel átvinni a videó jeleket, ehhez kellene valami softver is. VAn ilyen? Tud valaki ilyet mondeni (amin el tudnék indulni a "barátom"-mal?)
Vagy esetleg a PC USBjét rádugni a noti HDMI csatijára? (ilyen átalakító van, az tuti, csak nem tudom melyik irányba tudja a jeleket vinni...)
A legtisztább az lenne ha a VAG-VGA-t tudnám használni, de az ugye mind2 kimenet...
Esetleg a firewave port-ot iylesmire lehet használni?AKinek van valami megoldása, ötelete, az kérem jelezze.
(lehetőség szerint költséghatékonynak kellene lenni, szval 1 átalakító kábel még ok, de nem szeretnék 15-20Kért TV vagy digi kártyát venni bele...)
-
djadji
senior tag
"tökéletesen működik a notin a win 7 a vista illesztőkkel, csak vista kompatibilis módban kell felhúzni néhány illesztőt! a funkciógombok működéséhez minden oprendszer alatt kellenek a szükséges illesztők (atk...stb)!"
HAli!
ÉS hogy kell WIN7-ben ezt a Vista kompatibilis módban felhúzni dolgot kivitelezni? -
djadji
senior tag
Hali!
Van egy Asus F8TR notim, és most raktam rá WIN7-t. A gondom az, hogy CSAK VISTA driver van hozzá, CDn és a honlapon is. A win7 ugyean felismeri az összes cuccot, de a hozzájuk tartozó alkalmazások (pl a webcam progija) nem megy fel, mert csak Vistára hajlandó telepedni. WIN7 alatt nem működnek a gyors gombok se (ami a gép teljesítményt állatja, meg a WIFI kikapcsolás, venti, stb..)
Lehet ezzel csinálni valamit? VAgy ez van, ezt kell szeretni?UI: anno mikor vettem, felhívtam az ASUS-t, hogy hol vannak az XP driverek. AZt mondták Vista van, az XP meg már kifutó. MOndom ok, de még megy és menni is fog jódarabig, de értem, akkor hol vannak a WIN7 driverek. AZt mondták az meg még nem hivatalos OP rendszer (Akkor még nem volt az). Szval se XP se 7, csak Vista....
-
djadji
senior tag
Szia!
Igen-igen.. persze... F8TR.. bocsi.
ÉS ezt a 3470est nem is látom sehol? Mert mindenhol 3200van, eszközkezelőben is, mind2 VGAnak ezt írja.
Ha elkezdek futattni valami erősebb 3Dt akkor lép be mint 3470? Akkor lemérem mégegyszer 3DMarkkal, mert eddig nem tapasztaltam hogy valami "atomerőmű" belépett volna kiegészítésként...Szóval valahol lehet ezt ellenőrizni hogy valóban tud működni az a 3470?
És köszi szépen a tájékoztatást.
-
djadji
senior tag
HAli!
Épp 2 napja vettem a T8FR laptopot.
XP driver abszolúte nincs (rohadjanak meg), a többi van BT, is van, HDMI is van rajta, hzasználni még nem tudtam. A TFTje jó, 14,1es, azért jóval kisebbnek hat mint a 15?4es, de legalább a noti is kisebb.
Nekem bejön, amit szeretnél azt elmondom róla, de előbb kellene egy kis segíteség.
A VGAval szopok éppen.
HD3470 van benne, ezt egy everest is alátámasztotta. DE akárhoyg installom, mindig csak HD3200nak ismeri fel, akármit próbálok vele.
BIOSban nem találtam semmi beállítást ami segített volna.
A suportot felhívtam, ott azt mondták a Catalaistban be kell kapcsolni a xfire módot, de az be van kapcsolva.SZval... tudja valaki mi lehet a baj?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest