- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
helenne
tag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne jó 5lete a touchpad témában szívesen fogadnám.
K50IN-em van. Elantechet használok jelenleg. Próbáltam a synapicsot, nagyon szerettem volna, ha müxik, de valahogy nem akarja ismerni. Nincs valami jobb driver lehetőség, amit lehet is használni?
Előre is köszi Nektek! -
helenne
tag
segítség!!!!!!!!!!!! asus k50 in...nem tudom beüzemelni a kamerát......hálás köszönet...hiába tettem fel a drivert
-
helenne
tag
sziaaaaaa!
megvan az Asus K50IN-SX002L.nagyon tetszik! sajna nincs összehasonlítási alapom, mert ez a 1. laptopom, de pöpeckicsit kínlódom vele, mert pl képtelen vagyok a webcamot beállítani az msn-en, de finom puha bill, magyar kiosztás, a numerikus billentyűzet remek...csak a számológépet nem tudom beüzemelni.....szóval kisebb zűrök...az én saram szerintem
A lényeg...jó kis szerkezet! -
helenne
tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a Asus K50IJ-SX025L és a Asus K50IN-SX002L notebookban van e integrált bluetooth? Asus K50IN-SX002L. Próbálta már valaki őket? Milyen a billentyűzete? Kemény, vagy kényelmesen leüthető?
Hálás köszönetem!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest