- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
az akksi wear level szintje 3%-os volt 3 órát írt ki rendre feltöltött állapotban a gép
de mivel használtan vettem gondoltam lefutattom a battery kalibrálást a biosból kitudja mikor volt lefutattva alapon
erre lefutott meg vissza is töltöttem és nézem a wear levelt és már 9% -os
más notinál is tapasztaltam hogyha lemeriti az ember nem fulra mert az akksi azt nem szereti (csak addig hogy kikapcsoljon magától a gép) és ujra feltöltés után mindig rosszabb a wear levelez miért van vajon ? mindenütt azt írják hogy 2-3 havonta ajánlatos ezt megcsinálni a noti akksikkal erre meg még rosszabb lett
vagy így van jól és a 3% volt a hibás érték ?
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
irtam neked privit
mi ujság a notidal ?
én is most vettem egy ilyet használtan és érdekelne mit lehet belerakni és ez milyen következménnyel jár az üzemidőre és melegedésreén azt tapasztaltam hogy akartam egy másik 512 -es ramot a másik melé rakni de csak ugyan olyan mhz essel volt hajlandó együtt münködni a ram
ha 800 mhz ramot teszel bele akkor valóban 800 mhz en fog müködni ? nem butúl le a ram?
meg a vidkártya sebesége is a belerakott ram sebeségén megy (legalábbis a ramja) ?köszi
-
Findzs
addikt
sziasztok
van egy ismerösömnek asus x51r -ap109 es notija és nem megy rajta a pcmci port
biosba nincs hozzá kapcsolhato beállitás és az eszközkezelőben se látni semmit
több eszközt is kiprobáltam már vele és nem hajlando aktivitást mutatni még csak áramot se ad az eszköznek
a kártyaolvasoja kavarna be valamit ?
nem müködik a kettö együtt , vagy valami egyébb trükje van ?
help !!!
ja vista van a gépen és néztem az asus honlapját van valamiféle vistás driver de nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest